طولي نکشيد که ثمره اين اقدام شهرداري آغاز و هنگامي که پياده روهاي انقلاب و شريعتي بازسازي شد، اولين کيوسکهاي جديد جاي کيوسکهاي قديمي را گرفت. تا شکلگيري اين اتفاق هيچ واکنشي از سوي کيوسکداران صورت نگرفته بود، چون آنها تصور نميکردند با جايگزين شدن کيوسکهاي جديد، ديگر مالک آن نخواهند بود.
صاحبان کيوسکها هنگامي که متوجه تصميم شهرداري شدند اعتراضات خود را آغاز کردند ولي اين اعتراضات هرگز منجر به تغيير تصميم شهرداري نشد. بنابراين تعداد زيادي از آنها روز گذشته مقابل شهرداري تهران تجمع کرده و خواستار ديدار با شهردار تهران شدند. تعداد معترضان به قدري زياد بود که مدت زيادي آمد و شد در خيابان بهشت مختل شده بود.
سرانجام اين تجمع با حضور امرالهي و نامدار صداقت، مديرکل روابط عمومي شهرداري تهران پايان يافت.
حسين فکري، عضو هيات مديره اتحاديه فروشندگان جرايد به دنبال اين تجمع اعلام کرد: شرکت ساماندهي شهرداري تهران به بهانه زيباسازي شهر سعي دارد کيوسکهاي جديدي را مستقر کند که با اين اقدام حقوق ما از ميان ميرود. به عنوان مثال، روزنامه فروشها را مجبور کردهاند انشعاب برق و خط تلفنشان را به نام شرکت ساماندهي کنند و قرار داد جديد را به ما تحميل کردهاند که اين قرار داد يک طرفه تنها منافع شرکت ساماندهي را تامين ميکند.
او توضيح داد: اين اتحاديه قدمتي 60 ساله دارد و زيرنظر مجمع امور صنفي و وزارت بازرگاني فعاليت فعاليت ميکند که شهرداري به اين موضوع توجهي ندارد. او گفت: شهرداري، تنها يک سال مجال استفاده از اين کيوسک را به آنها مالکان ميدهد و بعد از آن مالک شهرداري است.
سيدهادي ايازي مشاور ارشد قاليباف و سخنگوي شهرداري تهران که پيش از ورود قاليباف به شهرداري، با او در نيز همکار بوده است، در اين مورد گفت: کارهايي در برخي از کيوسکهاي روزنامه فروشي صورت ميگيرد که خلاف شئون اخلاقي است و ما قصد داريم با ساماندهي کيوسکها، علاوه بر از زيبايي شهر، اين تخلفات را هم از بين ببريم.
ايازي هنگامي که اين حرفها را به زبان ميآورد فراموش کرد تعداد زيادي از صاحبان کيوسکها جانبازان و معلولان هستند و همچنين برخورد با چنين تخلفات اجتماعي وظيفه پليس است نه شهرداري.
ايازي گفت: ساماندهي کيوسکهاي روزنامه فروشي منافع صاحبان کيوسکها را به خطر نمياندازد و اين اقدام را شهرداري براي ايجاد رضايت شهروندان انجام ميدهد و نگاه انتفاعي به آن ندارد.
اينجا ابهام پررنگي شکل ميگيرد که چرا با اين شرايط خوب چنين اعتراض روزنامهفروشان را دنبال داشته است. ايازي با لحن پليسي پاسخ اين سوال را داد و گفت: معترضان، افرادي هستند که با جلوگيري از تخلفات، منافعشان به خطر ميافتد.
روزنامه فروشها از حل شدن مشکلاتشان به دست شهرداري اميدوار نيستند و پيشبيني ميشود اين پرونده هم مانند پرونده ساماندهي گلزار شهدا از ديوان عدالت اداري درآورد.
انتهای پیام/