وي افزود: کميته گردشگري سلامت با حضور نمايندگان جامعه پزشکي و فني شهر تشکيل جلسه مي دهد و درباره راهکارهاي جذب بيشتر اين طيف گردشگران با عنايت به تواناييهاي سرشار استان در اين زمينه به بحث و تبادل نظر و اقدامات اجرايي ميپردازد.
محمدي در مورد گردشگري مذهبي نيز گفت: اين نوع گردشگري، با توجه به بقاع متبرکه و اماکن مذهبي مهمي که در استان وجود دارد در حال افزايش است و کميته گردشگري مذهبي به نيازسنجي و بررسي وضعيت اين حوزه تخصصي مي پردازد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از حضور اساتيد دانشگاهي و متخصصان در کميته گردشگري علمي سخن گفت و تصريح کرد: اين کميته براي جذب حمايت فکري و معنوي اساتيد و دانشگاهيان و کسب راهکارهايي براي بهبود وضعيت گردشگري و اصلاح مشکلات و معايب موجود فعال شده و افزايش حضور و رضايت گردشگران از اهداف اين کميته است.
به گفته محمدي، کميته هاي تخصصي ديگري مانند کميته گردشگري ورزشي، کميته گردشگري تجاري و صنعتي نيز در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي فعال هستند و طي جلساتي براي بهبود وضعيت گردشگري در زمينه هاي تخصصي خود تلاش ميکنند.
وي تاکيد کرد: حضور گردشگران نه تنها براي هر منطقه اي درآمدزايي قابل توجهي را موجب مي شود، بلکه باعث خروج کشور از اقتصاد تک محصولي خواهد شد و نظرات جهاني را نسبت به ايران تصحيح مي کند.
کميته هاي تخصصي گردشگري با حضور متخصصان هر رشته به شکل منسجم در مرکز اطلاع رساني گردشگري استان جلسات خود را برگزار مي کند و مصوبات و تصميمات اين کميته ها در بخشهاي مختلف موجب رونق کمي و کيفي گردشگري استان شده است./106
انتهای پیام/