مردم در شهرهاي تاريخي ايمن بوده اند

به گزارش ميراث آريا (chtn) رئيس انجمن جمعيت شناسي ايران در ميزگرد مطبوعاتي با موضوع شهرهاي تاريخي و توسعه پايدار ضمن بيان اين مطلب افزود: شهرهاي تاريخي مرکز تبلور سرمايه‌هاي اجتماعي هستند از سوي ديگر مردم در اين شهرها با يکديگر آشنا بوده و روابط حسن همشهري گري دارند.

حبيب اله زنجاني در ادامه خاطرنشان کرد: به عبارتي مي‌توان گفت که مردم در اين شهرها از يکديگر ايمن هستند که اين خود يک سرمايه است.

وي با اشاره به اين که يکي از آفت‌هاي سرمايه عدم امنيت اجتماعي و محيطي است اظهار داشت: شهرهاي تاريخي خاستگاه و مرکز تبلور امنيت اجتماعي و از سوي ديگر مرکز انباشت تجربيات هستند.

مدير پژوهشگر در مرکز مطالعات شهرسازي و معماري با بيان اين که در شهرهاي تاريخي تجربه‌ها بر روي يکديگر انباشته مي‌شوند تصريح کرد: اين درحالي است که در زندگي کوچ روي و حتي روستايي اين ويژگي شکل نمي‌گيرد چراکه در زندگي کوچ روي همه چيز در حالت حرکت است و تجربه زيربناي توسعه علم و دانش است.

وي در ادامه تاکيد کرد: با ديد جمعيت و نيروي انساني مي‌توان شهرهاي تاريخي را هسته اصلي توسعه پايدار دانست، از سوي ديگر مي‌توان گفت که مرکزيت دانش محوري جهان همان شهرهاي تاريخي داراي قدمت انديشه و تمرکز جمعيت هستند.

به گفته رئيس انجمن جمعيت شناسي ايران: از نگاهي ديگر شهرهاي تاريخي مرکز راه اندازي سيستمي سامان يافته، قانونمند و هدفمند در جهان بوده اند ./118

انتهای پیام/

کد خبر 1387110657