رسانه‌هاي برون مرزي صنايع‌دستي را معرفي  کنند

به گزارش ميراث آريا (chtn)، با برپايي چهارمين جلسه گفتمان هنرهاي سنتي، صنايع‌دستي و رسانه مديران کل معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي به بررسي اهميت جايگاه صنايع‌دستي در رسانه‌هاي برون مرزي پرداختند.

مديرکل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت با مثبت ارزيابي کردن اين اقدام اظهار داشت: سرمايه‌گذاري صرف روي نفت با وجود پتانسيل‌هاي اين بخش در کشورمان نمي‌‌تواند راهکار صحيحي باشد.

مهدي کيايي ادامه داد: صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي ما يکي از جاذبه‌هاي کشورمان است که مي‌تواند در بحث رفاه ملي و جايگزيني به جاي صنعت نفت کشور نقش مهمي ايفا کند.

وي با اشاره به اينکه قوي شدن صادرات غيرنفتي در کشورمان، موضوعي است که در کشور بايد اتفاق بيافتد، اظهار داشت: در بخش صادرات به دليل وجود نفت بازارهاي جهاني را از دست داديم.

مديرکل حمايت از توليد و بازرگاني تصريح کرد: رويکرد فعلي در عرصه جهاني توجه و بهره‌مندي از توليدات صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي است.

کيايي با بيان اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در حال برنامه‌ريزي براي موفقيت در اين بخش است، گفت: به طور حتم يکي از عرصه‌هاي پيش روي ما براي ورود صنايع دستي به بازارهاي خارجي بهره‌مندي از رسانه‌هايي است که در عرصه برون مرزي فعاليت مي‌کنند.

مديرکل حفظ و احيا اين معاونت نيز در ادامه گفت: صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي در کنار مزايايي که براي حل مشکلات اقتصادي کشور دارد، فرصت مناسبي را در عرصه‌هاي مختلف در تلطيف خشونت‌هاي موجود در هر بخشي دارد.

يحي رحمتي افزود: فعاليت کردن در هر عرصه‌اي نيازمند استفاده از ابزاري است که در کنار زيبايي در آرامش محيط نيز تاثيرگذار باشد و اين يکي از نقش‌ها و جايگاه‌هاي صنايع‌دستي در کشورمان است.

وي خاطرنشان کرد: صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي به عنوان رسانه در کنار اهميتي که در تلطيف فضا دارد، عامل شناسايي ميراث گران قدر گذشتگان و انتقال آن به آيندگان است.

مديرکل حفظ و احيا معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي يادآور شد: براي انتقال اين ميراث که افتخار ايرانيان است همت و تلاش رسانه‌ها به ويژه رسانه‌هاي برون مرزي لازم است./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387110731