وي افزود: به همين دليل موزهها، چه موزه علمي، چه موزه هاي هنري، چه موزههاي صنعتي و موزههاي مربوط به صنايع چوبي موزههاي منطقه اي، موزههاي سيار، پارک موزهها و کاخ موزهها که هر کدام گوشهاي از ميراث گذشتگان و معرفي شخصيتها و انديشههاي بلند عالمان و مبتکران و رزم مبارزان آن جامعه است.
مدير مجموعه فرهنگي و تاريخي سعدآباد گفت: موزهها بعنوان پايه محوري گردشگري محسوب ميشوند و ايجاد وفاق سازنده بين موزههاي گردشگري با نگاه و رويکرد مثبت موزهها لازم است.
در ادامه شايق گفت: سازمان ميراث فرهنگي خود يک دولت است، دولتي که محافظ و پاسدار هويت گذشته ايران زمين به جهانيان است و هر معاونت سازمان مانند يک وزارتخانه است.
شايق در ادامه سخنراني ضمن تاکيد بر سرعت بخشي در مرمت و اتمام بازسازي و نوسازي ابنيه تاريخي و لزوم تغيير نگاه برخي دستاندکاران به اين مقوله گفت: نگاه عمراني به پروژه هاي ميراث، کار را سخت ميکند و اعتبارات جوابگو نيست، نياز است مسئولان به خصوص مجلس شوراي اسلامي در اين مورد توجه ويژهاي داشته باشند.
شايق در راستاي بازسازي تمدن اسلامي و تقويت ديپلماسي گردشگري در جهان اسلام با رويکرد توسعه پايدار فرهنگي اقتصادي و همکاري بين 57 کشور عضو سازمان کنفرانس اسلامي خواهان ايجاد سازمان گردشگري جهان اسلام شد.
عشرت شايق در پايان بر عزم ملي براي رونق گردشگري تأکيد کرد و گفت: فرصت بازاريابي گردشگري در دنياي مجاز امروز در راستاي معرفي سرزمين فاخر و کهن ايران اسلامي بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد که اين با توجه به قدمت و آثار و ابنيه تاريخي گسترده و گويش و خرده فرهنگها و معماري باشکوه خود يک موزه عظيم و شکوهمند است./120
انتهای پیام/