سياوش صابري توضيح داد: ما ابتدا براي تدوين فهرست بها، يک گروه کارشناسي متشکل از کارشناسان خبره دفتر بناها تشکيل داديم تا موضوع را از همه جوانب بررسي کنند که براي اين کار با توجه به اقليم و معماري استانهاي مختلف، کشور را به هشت منطقه تقسيم کرديم.
مديرکل دفتر بناهاي تاريخي افزود: سه استان خراسان شمالي، رضوي و جنوبي در يک گروه قرار گرفتند و براي هر گروه نيز يک استان معين به عنوان سرگروه در نظر گرفته شد که بيشتر نقش هماهنگ کننده را دارا است.
صابري تشريح کرد: همه استانها بر اساس جداول زمان بندي شده، فهرست بهاي خود را ارسال کردند که در گروه کارشناسي مربوطه، تمام مشترکات استانها بررسي و اصلاح و نتيجه نهايي مجددا به استانها ارسال شد. استانها نظر نهايي را در اين زمينه اعلام ميکنند و در صورتي که مورد يا مواردي در اين ميان از نظر دور مانده است را به اين فهرست اضافه کنند.
اين مقام مسئول در معاونت ميراث فرهنگي در پايان گفت: مقدمات و کليات شرح عمليات مرمت ابنيه تاريخي تقريباً آماده است و اميدواريم که تا پايان سال با همکاري رؤساي سازمان استانها و مشاوران و پيمانکاران، بتوانيم اين موضوع را به نتيجه برسانيم./120
انتهای پیام/