وي تصريح کرد: آسيا و اقيانوسيه و همچنين خاورميانه در حقيقت سالها نيروي محرک لازم براي رشد گردشگري بودهاند. اين در حالي است که چند کشور، عضو سازمان جهاني گردشگري سازمان ملل متحد هستند که به دليل رويکرد خلاق در زمينه بازاريابي و فراهم آوردن زيرساختها و تسهيلات مناسب براي گردشگري، از شمار بالاي گردشگران در اين مناطق برخوردار هستند. با اين وجود، اغلب اين کشورها به خوبي از ظرفيت بالقوه و واقعي در اين منطقه که ميتواند سهم بسيار مهمي در رشد قابل ملاحظه اقتصادي آنها به ويژه رونق صنعت گردشگري در ان کشورها داشته باشد، آگاه نيستند.
وي افزود: اين نخستين بار است که سازمان جهاني گردشگري سازمان ملل متحد، در حال برگزاري کنفرانسي با هدف شناخت چگونگي افزايش مبادله دو سويه گردشگران ميان مناطق مهمي چون آسيا و خاورميانه با تاکيد بر افزايش ظرفيتها و توسعه زيرساختها است.
افشاري گفت: در اين کنفرانس، از مسئولان صنعت گردشگري در مناطق مختلف خواسته ميشود تا ضمن حضور در اين کنفرانس، اولويتها و تجارب خود را ديگر شرکتکنندگان از جمله مسئولان منطقهاي و دولتهاي محلي و مرکزي به بحث بگذارند.
وي با اشاره به اهداف برگزاري اين کنفرانس تاکيد کرد: بررسي و تحليل بازارهاي منبع بالقوه در آسيا و خاورميانه از جمله اهداف مهم اين کنفرانس به شمار ميرود. پيشبيني ميکنيم که روند گردشگري ميان اين مناطق در مقايسه با ديگر مناطق جهان از شتابي تندتر برخوردار باشد. در اين کنفرانس، به طور فني و کاملا حرفهاي، ظرفيت واقعي بالقوه اين بازارها، مورد بررسي قرار گرفته و عوامل موثر بر راهبردها و سياستهاي دولت در زمينه توسعه گردشگري ورد تجزيه و تحليل واقع خواهد شد.
افشاري با اشاره به موضوعات مهم براي گفتگو در اين کنفرانس افزود: حداکثر بهرهبرداري بالقوه اقتصادي از روند فزاينده گردشگران ميان مناطق مختلف، توسعه محلات جديد گردشگري به منظور بازتاب فرهنگهاي مختلف، خصوصيات منطقهاي و نيازمندي هاي ويژه از بازارهاي گوناگون، شناسايي موانع به منظور افزايش روند گردشگري ميان مناطق و همچنين يافتن شيوههاي غلبه بر آن موانع و تشريح نقش و جايگاه دولتها، سازمانهاي غيردولتي و ساير دستاندکاران توسعه پايدار گردشگري بين منطقهاي به عنوان مثال در زمينه برنامهريزي، ظرفيتسازي، آموزش و بازاريابي از جمله اين موضوعات است.
افشاري همچنين با اشاره به شرکتکنندگان همايش گفت: در اين کنفرانس، دانشمندان و متخصصان داخلي و خارجي از بخشهاي خصوصي و دولتي گردهم آمده و به تبادل تجربيات خواهند پرداخت. شرکتکنندگان در اين کنفرانس نظرات ارزشمند در صنعت گردشگري را مطرح و راهنماي عملي در خصوص جنبههاي فني توسعه گردشگري و بازاريابي ارائه خواهند کرد. در کنفرانس مورداشاره نمايندگاني از سازمانهاي ملي و متولي گردشگري و سازمانهاي ذيربط بينالمللي در آسيا و خاورميانه شرکت خواهند داشت.
کنفرانس سازمان جهاني گردشگري سازمان ملل متحد در خصوص افزايش شمار گردشگران ميان آسيا و خاورميانه همزمان با جلسات کميسيون سازمان جهاني گردشگري سازمان ملل براي آسياي شرقي و اقيانوسيه سازمان جهاني گردشگري سازمان ملل متحد براي براي جنوب آسيا به طور مشترک با همکاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري، ايران در تهران برگزار خواهد شد. اين کنفرانس از 12 تا 14 اسفند (2 مارس 2009) در محل همايشهاي بينالمللي صدا و سيما با حضور دبيرکل سازمان جهاني جهانگردي و معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري، برگزار ميشود./106
انتهای پیام/