بر اساس اين منشور انتظار ميرود ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور در راستاي ايجاد هماهنگي، همدلي و تعامل موثر بينبخشي و فرابخشي، تسهيل سفر و ارتقاء کيفي و کمي سطح خدمات، جلوگيري از تضييع حقوق گردشگران و ايجاد آرامش و امنيت، سهولت تردد و افزايش کيفيت اسکان و پذيرايي گامي اساسي بردارد.
فعاليتهاي ستاد تسهيلات سفر در سطح کشور دائمي است و برنامهريزي و نظارت بر سفر در طول سال همچون سفرهاي نوروزي و تابستانه و سفرهايي که به مناسبت اعياد ملي و مذهبي صورت ميگيرد بايد در دستور کار ستادهاي مرکزي، استاني، شهرستانها و مناطق آزاد قرار گيرد.
برمبناي اين منشور لازم است ستاد تسهيلات دائمي سفرهاي کشور به شعار همگاني، همه مکاني و همه زماني کردن سفر و توزيع عادلانه سفر در مناطق مختلف کشور جامع عمل بپوشاند.
از سوي ديگر لازم است فعاليتهاي ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور در استانها، شهرستانها و مناطق آزاد از همدلي و هماهنگي بالايي در بين مسئولان هر منطقه در راستاي حل مشکل مسافران برخوردار باشد تا بتواند به الگويهاي موفق کارگروهي، تعامل سازنده بين دستگاهها، وحدت رويه و وحدت مديريت در کشور تبديل شود.
همچنين فعاليتها، برنامهها و عملکرد ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور بايد سطح رضايتمندي مسافران و گردشگران را بالا برده و به الگوي موفق تکريم ارباب رجوع در کشور تبديل شود.
بر اساس اين منشور لازم است ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور اعم از ستاد مرکزي و ستادهاي استاني و مناطق آزاد اهتمام جدي به امر اطلاعرساني و تعامل مستمر و موثر با ارباب جرايد و رسانهها و اعلام گزارش از برنامهها و پيشرفت کارها داشته باشند.
لازم است ستاد تسهيلات سفرهاي استانها ستادهاي شهرستانهاي خود را نيز فعال کنند تا خدمات و تسهيلات محدود به مرکز استان نباشد و سطح استان از توان و آمادگي لازم در پذيرش مسافران و گردشگران برخوردار باشد.
همچنين ستاد تسهيلات سفرهاي استانها و مناطق آزاد نيز بايد در ايام پيک سفر و متناسب با مسافر و گردشگر ورودي، توان سرويسدهي خود را به خصوص در حوزههاي عرضه ارزاق عمومي، ايجاد امنيت، کنترل ترافيک و خدمات جادهاي، نظارت بر کار تاسيسات و موسسات گردشگري و ساير شاخصها افزايش داده و آمادگي و برنامهريزي لازم را به عمل آورند.
لازم است ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي استانها و مناطق آزاد در کنار فعاليتها و برنامههاي مختلفي که در راستاي اهداف اصلي ستاد طراحي ميکنند، طرحها و برنامههاي فرهنگي متعدد و متنوعي را در جهت اشاعه فرهنگ اصيل اسلامي و ايراني و فرهنگ اصيل بومي هر منطقه مد نظر قرار داده و به عبارتي تمامي برنامهها بايد پيوست فرهنگي داشته باشند.
از سوي ديگر لازم است ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور با برنامهريزي و بهرهگيري از توان همه دستگاهها و ادارات و نهادها ضمن توسعه و رونق گردشگري، کاهش اثرات سوء و منفي حاصل از پديده توريسم در ابعاد مختلف به خصوص در حفظ محيط زيست، حفاظت از ميراث فرهنگي و سايتهاي گردشگري را برنامهريزي کند.
اين منشور ستادهاي استاني و مناطق آزاد را موظف به ارائه گزارش عملکرد خود به صورت آمار تشريحي و توصيفي به ستاد مرکزي ميکند تا ضمن بررسي و ارزيابي عملکرد و انتخاب ستادهاي برتر، تجارب موفق به اطلاع همه ستادهاي استاني برسد و تبادل اطلاعات و انتقال تجارب در بين ستادها صورت گيرد./115
انتهای پیام/