بازديد معاون هنرهاي سنتي از اولين کارگاه بسته‌بندي علمي صنايع‌دستي

به گزارش ميراث آريا(chtn)، اين کارگاه که به عنوان کارگاه صنايع‌ شيشه‌گري دستي بختياري در شهر‌ري فعال است، روز گذشته توسط معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي به منظور آْگاهي از چرخه توليد اين کارگاه مورد بازديد قرار گرفت.

مدير کارگاه شيشه‌گري دستي بختياري با اشاره به اينکه اين کارگاه داراي گواهي‌نامه بين المللي ايزو 10000است، اظهار داشت: کارگاه شيشه‌گري بختياري به عنوان نخستين کارگاه داراي اين نشان، از مدتي پيش بسته‌بندي علمي توليدات شيشه را به صورت جدي آغاز کرده است.

حسين بختياري ادامه داد: کارگاه مذکور از سال 56 با 6 کارگر فعاليت خود را آغاز کرده است و در حال حاضر بيش از 60 نفر در اين کارگاه مشغول به فعاليت هستند.

وي با بيان اينکه در ابتداي کار به صورت ابتدايي و با کمترين امکانات فعاليت خود را آغاز کرده‌ايم، گفت: در حال حاضر اين کارگاه قابليت توليد 12 رنگ شيشه دست ساز را در سطح استان تهران دارد.

مدير اين کارگاه صنايع‌دستي تصريح کرد: با وجود کمبود امکاناتي که در آغاز کار با آن روبرو بوديم الان مي‌توان ادعا کرد محصولات توليد شده در اين کارگاه شهرت جهاني داشته و خريداران از اقصي نقاط جهان با ما در ارتباط هستند.

بختياري در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر صادرات اين محصولات به صورت غير مستقيم به کشورهاي اروپايي و حوزه خليج فارس صادر مي‌شود.

وي ميزان صادرات سالانه محصولات اين کارگاه را از اين طريق معادل 150 ميليون تومان در سال دانست و گفت: عوامل مختلفي چون رکود بازارهاي جهاني در ميزان صادرات اين محصولات نيز تأثير گذاشته است.

مدير کارگاه شيشه گري دستي بختياري به نقش بسته بندي در صادرات و فروش داخلي اين محصولات اشاره کرد و افزود: قبل از شروع جدي بسته بندي براي صنايع شيشه در قالب جعبه‌هاي معمولي به صادرات اين توليدات و يا فروش داخلي آن‌ها اقدام مي‌کرديم.

حسين بختياري خاطرنشان کرد: طراحي لازم براي ايجاد بسته‌ بندي‌هاي جديد در اين کارگاه از سوي معاونت هنرهاي سنتي در اختيار ما قرار گرفت و در مراحل بعدي نسبت به توليد بسته‌ها اقدام شد.

وي خاطرنشان کرد: در حال حاضر در قالب يک طراحي اوليه نسبت به درج اطلاعات مخصوص کالاي توليد شده روي بسته بندي‌هاي جديد اقدام کرده‌ايم که به مرور زمان سعي در ارتقاء آن داريم./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387111555