وي با اشاره به اينکه با برنامه ريزيهاي انجام شده، شاهد برپايي اين نمايشگاهها در سطحي گستردهتر هستيم، اظهار داشت: اين نمايشگاهها را در 10 نقطه از سطح استان برپا ميکنيم.
سرپرست معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان گيلان ادامه داد: 10 نمايشگاه صنايعدستي استان گيلان ميزبان توليداتي چون لباسهاي محلي، گليم، جاجيم، قالي، صنايعدستي مستظرفه، معرق، منبت، بامبو بافي و حصير بافي است.
يوسفي با بيان اينکه اين نمايشگاهها از 20 بهمن ماه به مدت شش روز در نقاط مختلف استان برپا ميشوند، گفت: لوشان، انزلي، رشت، فومن، چابکسر، آستارا، ماسوله و طالش ميزبان اين نمايشگاهها هستند.
وي تصريح کرد: نمايشگاههاي ياد شده که به عنوان بازارچههاي بي واسطه فروش به صورت همزمان شروع به کار ميکنند، امکان فروش و عرضه محصولات صنايعدستي را براي توليد کنندگان استان و خريد راحتتر ميهمانان و گردشگران را فراهم ميکنند.
سرپرست اين معاونت در ادامه اظهار داشت: همچنين به دليل توانمنديهاي بالايي که هنرمندان هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان برخوردار هستند، شاهد برپايي نمايشگاههاي ديگري نيز در استان گيلان خواهيم بود.
محمد علي يوسفي در ادامه گفت: با آغاز دهه فجر، زنان شهرستان طالش، توانمنديهاي خود را در بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي در معرض ديد علاقهمندان قرار ميدهند.
وي خاطرنشان کرد: اين نمايشگاه که در سالن دخانيات طالش برپا ميشود، توليداتي چون جاجيم، گليم، چادرشب بافي و لباسهاي محلي را به نمايش ميگذارد./111
انتهای پیام/