احمد جعفرپور ادامه داد: بنا بر بررسيهاي انجام شده در روستاي شوند، قبل از اين 40 کارگاه فعال اين رشته در اين روستا وجود داشته است که به مرور زمان رو به تعطيلي ميرود.
وي با اشاره به اينکه در حال حاضر تنها يک کارگاه پنج نفره به کار در اين رشته اشتغال دارند، اظهار داشت: اين کارگاه از بازار نسبتاً مناسبي در ميان استانهاي ديگر برخوردار است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان تصريح کرد: فعالان در اين کارگاه به شيوه سفارشپذيري اقدام به توليد اين محصول کرده و در اختيار متقاضيان استانهاي مختلف قرار ميدهند.
جعفرپور با بيان اينکه ناکافي بودن حمايتهاي جاري از اين هنرمندان، نبود تسهيلات و بازار فروش سبب تعطيلي 39 کارگاه نمد مالي اين روستا شده است، گفت: اين در حالي است که به دليل ارتباط نداشتن صنعتگران اين کارگاهها با مسئولان صنايعدستي استان، حمايت مستقيمي براي حفظ آنها صورت نگرفته است.
وي در ادامه اظهار داشت: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان همدان از زمان شناسايي کارگاه مذکور اقدامات جدي نظير صدور جواز تأسيس، تسهيلات لازم براي مرمت و بازسازي تنها کارگاه فعال و شرکت هنرمندان در نمايشگاهها را در دستور کار قرار داده است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي همدان با تأکيد بر اينکه با حمايتهاي جاري معاونت هنرهاي سنتي استان از کارگاه نمد مالي فعال استان، اميدواريم زمينه حفظ اين رشته فراهم شود، ادامه داد: با توجه به اينکه اهميت اين رشته در استان بسيار زياد است، نهايت تلاش خود را براي حفظ آن انجام ميدهيم.
احمد جعفرپور خاطرنشان کرد: روستاي شوند در حال حاضر کانون توليد نمد استان است بنابراين سعي داريم با ارائه تسهيلات از ساير هنرمندان اين روستا براي فعاليت مجدد دعوت به عمل آوريم./111
انتهای پیام/