دو طرح پژوهشگاه ميراث فرهنگي برتر شد

رئيس پژوهشگاه ميراث فرهنگي در گفت گو با ميراث آريا(chtn) ضمن بيان اين مطلب افزود: طرح نقشه باستان‌شناسي استان مازندران در راستاي پروژه اطلس باستان‌شناسي کشور و نيز اطلس زبان‌شناسي کشور به عنوان دو طرح بزرگ ملي، جزء سي طرح برتر برگزيده کشور انتخاب شدند.

سيد مهدي موسوي در ادامه خاطرنشان کرد: چندي پيش تعداد پنج طرح به معاونت فناوري رياست جمهوري براي شرکت در جشنواره ملي شکوفايي ارائه کرديم که خوشبختانه اين دو طرح انتخاب شدند.

وي با اشاره به اين که در روز سيزده بهمن ماه در مراسمي با حضور رياست جمهوري از اين طرح‌ها تقدير شد اظهارداشت: هم اکنون اين دو طرح در نمايشگاهي که هم اکنون در مصلاي تهران برپاست به نمايش گذاشته شده است.

به گفته اين مقام مسوول در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري: سازمان ميراث فرهنگي در بين سي دستگاه اجرايي تنها سازماني بود که درحوزه پژوهشي، کارهاي برجسته‌اي ارائه داده و اين ‌امر براي سازمان ميراث فرهنگي باعث مباهات و افتخار است.

اين دکتراي باستان‌شناسي با بيان اين که اين افتخار بيانگر توانمندي‌ها و توانايي‌هاي موجود در سازمان ميراث فرهنگي و پژوهشگاه است تصريح کرد:‌ درطول پنجاه سال اخير هيچ گاه به اين گونه موارد پرداخته نشده بود اما درطول دو سه سال اخير عزم و رويکرد جديدي درحوزه پژوهشي پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي رخ داده است.

وي با بيان اين که از سال 1850بيشتر کشورهاي پيشرفته جهان نسبت به تهيه و تکميل اطلس زبان‌شناسي اقدام کرده‌اند اضافه کرد: درحال حاضر کشورهاي آسيايي نظير چين، هندوستان و ژاپن اطلس زبان شناسي خود را کامل کرده‌اند.

به گفته رئيس پژوهشگاه ميراث فرهنگي :هرچند اقدامات جسته و گريخته‌اي درسال‌هاي قبل و بعد از انقلاب در مورد تهيه اطلس زبان شناسي کشور انجام شد اما اين اقدامات هيچ‌گاه منسجم و هماهنگ نبوده، بنابراين با توجه به وجود تنوع گويشي در کشور، تهيه و تکميل اطلس زبان‌شناسي ضروي به نظر مي‌رسيد./118

انتهای پیام/

کد خبر 138711194