محمد بانوج ادامه داد: ساختار اين جشنواره به هنرهاي جديد و محيطي مربوط ميشود ضمن اينکه براي هنرهاي سنتي و صنايعدستي کاربرد تازهاي تعريف شده است.
وي با اشاره به اينکه هنرمندان در رشتههاي هنر زمين، چيدمان محيطي و رشتههاي مرتبط با اين دو بخش در جشنواره حضور دارند، اظهار داشت: بهره مندي از عناصر محيطي براي خلق آثار و امکان بازگشت مواد اوليه آنها به طبيعت از ويژگيهاي اصلي اين رشتههاي هنري است.
مسئول برپايي جشنواره هنر نو هرمز تصريح کرد: فرش خاکي جهان يکي از آثاري است که برگرفته از هنر محيطي است و امکان بازگشت تمامي مواد اوليه آن به طبيعت وجود دارد.
بانوج با بيان اينکه هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي با حضور در اين جشنواره از عناصر محيطي براي تعريف کاربرد تازه در رشتههاي مرتبط خود بهره ميگيرند، گفت: اين جشنواره با هدف توليد آثار هنري خلاق که به معرفي ابتکاري نو بپردازد، برگزار ميشود.
وي در ادامه اظهار داشت: جشنوارههاي هنر نو هرمز تا به امروز با حضور گردشگران و هنرمنداني که براي بازديد از بزرگرين فرش خاکي جهان به جزيره هرمز آمده بودند، برگزار شده است.
مسئول برپايي اين جشنواره با تأکيد بر اينکه هنرمندان صنايعدستي از نقاط مختلف کشور، هيچ گونه ممنوعيتي براي حضور در اين جشنواره ندارند، افزود: هنرمندان تنها با ارتباط با مسئولان برگزار کننده ميتوانند براي حضور در سومين جشنواره هنر نو هرمز ثبت نام کنند.
محمد بانوج ادامه داد: همچنين در جشنواره مذکور غرفههايي نيز به نمايش و فروش توليدات صنايعدستي استان هرمزگان اختصاص يافته است.
وي خاطرنشان کرد: هنرمندان و توليد کنندگان صنايعدستي هرمزگان در کنار نمايش برترين توليدات خود، با توليد زنده اين محصولات، بازديد کنندگان را با جريان توليد اين محصولات آشنا ميکنند.
مسئول برپايي سومين جشنواره هنر نو هرمز يادآور شد: بخش مهمي از آنچه به هنر و رشتههاي هنري مربوط ميشود، اقتصاد هنر است که تنها در سايه سرمايه گذاري در رشتههاي هنري خلاق و پر کاربرد امکانپذير ميشود.
سومين جشنواره هنر نو هرمز 22 تا 25 بهمن ماه سال جاري در ضلع شرقي ساحل هرمز برگزار ميشود./111
انتهای پیام/