محمدشريف ملکزاده در ادامه افزود: برطبق اين تفاهمنامه کارشناسان گردشگري ايراني در سفارتخانههاي جمهوري اسلامي ايران در کشورهاي هدف گردشگري ايران مستقر ميشوند.
وي تاکيد کرد: اين طرح در کشورهايي که از نظر بازار هدف گردشگري براي ما مهم و اساسي هستند انجام ميشود.
ملکزاده همچنين در خصوص جايگاه صنعت گردشگري در ايران اظهار داشت: در طول سالهاي گذشته به صنعت گردشگري ايران نگاه ويژهاي نشده است. اما در چند سال اخير با پيگيريهاي رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري اين رويه تغيير کرد.
وي افزود: زمانيکه گردشگري يک صنعت تلقي ميشود لازم است براي تحقق آن حمايتها و معافيتهاي مختلفي در نظر گرفته شود که اين امر در حال حاضر در دست بررسي و پيگيري است.
ملکزاده با بيان اينکه در چند سال گذشته ايران در حوزه گردشگري و به خصوص گردشگري ورودي از جايگاه خوبي برخوردار نبوده است، گفت: اين رويه از سال 84 تغيير کرد به طوريکه تعداد گردشگران ورودي به کشور در سال گذشته دو ميليون و 171 هزار نفر گزارش شد که نسبت به سال 85 تعداد يک ميليون 861 نفر افزايش داشته است.
معاون گردشگري سازمان ميراثفرهنگي عامل رشد صنعت گردشگري در سالهاي اخير را ارائه خدمات با کيفيتهاي استاندارد در حوزههاي مختلف نرمافزاري و سختافزاري مرتبط با گردشگري عنوان کرد و افزود: معرفي ايران در حوزه تاريخ، فرهنگ و ميراث طبيعي و معنوي نيز ميتواند باعث جذب بيشتر گردشگر ورودي شود که لازمه رسيدن به اين مهم تبليغات است.
وي تصريح کرد: لازم است پتانسيلها و ظرفيتهاي گردشگري ايران در وحله اول به هموطنان ايراني و سپس به گردشگران خارجي معرفي شود که لازمه اين امر فرهنگسازي در حوزه گردشگري و تشريک مساعي در اين زمينه است./115
انتهای پیام/