اسفنديار رحيم مشايي در ادامه خاطرنشان کرد: ميتوان گفت تنها سازماندهي اين جريان فرهنگي معرفتي و عاطفي در طول ادوار تاريخ، بر عهده مردم بوده است.
مشائي اضافه کرد: اين حرکت بالنده و جلو رونده پرشتاب و حساس بيش از گذشته جامعه را از نظر معرفتي و عاطفي تحت تاثير قرار ميدهد. به طوري که اين حرکت در طول سي سال اخير بدون سازماندهي خاص و حمايت دولتها در کشور پيش رفته است.
به گفته رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري، تاريخ گذشته بشر هيچ گاه گزينه خداوند نبوده است چرا که خدا در آفرينش بشر اين تاريخ را نخواسته، آنهم بشري که خام مانده و به بلوغ نرسيده است.
وي ثبت آيينهاي عاشورا را براي تبيين و معرفي عاشورا براي تمامي جهانيان مفيد و ضروري دانست و تأکيد کرد: در صورتي که نگاه ما به عاشورا تنها معطوف به گذشته باشد به امام حسين(ع) ظلم بزرگي کردهايم بنابراين نگاه ما به وضعيتهاي موجود بايد نگاهي انتقادي باشد.
مشايي ادامه داد: حرکت از ثبت آيين ثبت عاشورا حرکتي رو به جلو، عاقلانه و منطق پذير است که عشق را نيز با خود به همراه دارد. بنابراين ما بايد اين مسير را به تمام جهانيان معرفي کنيم.
وي اربعين را نشانه پختگي عاشورا اعلام کرد و افزود: افتخار داريم پس از سي سال مقاومت انقلاب خود را بر مبناي قيام عاشورا رقم بزنيم بنابراين تکليف ماست که حسيني بمانيم، بيانديشيم و با نگاه حسيني آينده را تامين کنيم.
خاطرنشان ميشود؛ در پايان اين مراسم از خوشنويسان و تعزيه خوانان با حضور مقامات بلند پايه سازمان تقدير به عمل آمد./118
انتهای پیام/