همچنين موازي با اين اعلام تصميم از سوي شهرداري تهران، محمدحسن امراللهي مديرعامل شرکت ساماندهي صنايع و مشاغل شهر تهران نيز با اشاره به وجود بيش از 1200 دکه روزنامه فروشي در تهران خبر داده بود که امسال قرار است کيوسکهاي فروش مطبوعات در شهر تهران ساماندهي شود که در چند فاز به مرحله اجرا درآيد.
وي همچنين از طراحي پيکره کيوسکهاي جديد نيز خبر داده بود. اظهارات امر الهي و مهمتر از آن سخنان سيدهادي ايازي سخنگوي شهرداري تهران مبني بر ساماندهي کيوسکها و واگذاري رايگان کيوسکهاي 13 ميليوني به کيوسکداران در همان زمان سبب شد تا موجي از نارضايتي بر آمده از سردرگمي که از تجربيات تلخ گذشته اين صنف منشا داشت، برانگيخته شود.
اعتراض صنف کيوسکداران نسبت به اين اقدام شهرداري در حالي صورت پذيرفت که هنوز دير زماني از ساماندهي کيوسکهاي کرج نميگذشته که سبب شده بود تا تعداد زيادي از کيوسکداران بدون داشتن هيچ گونه قراردادي، منشا درآمد و معيشت خود را در يک مزايده، ببازند و راهي خانهها شوند.
از اين جهت بود که دامنه اعتراضات کيوسکداران تهراني بالا گرفت و پس از تجمع در برابر ساختمان شهرداري تهران، منجر به اين شد که شهرداري تهران به برگزاري يک جلسه با اعضاي هيات مديره صنف کيوسکداران تن در دهد.
ايازي در اين باره گفت: که مقامات شهرداري، تمام انتقادات و سخنان اعضاي هيات مديره صنف کيوسکداران را شنيدهاند و بنابر آن است تا بر اساس موضوعات مطروحه در ان جلسه با برنامهريزيهاي دقيقتر مکانيسمهاي جايگزين در ساماندهي انتخاب شود.
سخنگوي شهرداري تهران به تبعيت از مقامات بالا دست خود اما هرگز سخني از عقب نشيني شهرداري در موضوع ساماندهي، اين کار را به زماني ديگر که به نظر نميرسد چندان هم دور باشد، موکول کرد.
بدين ترتيب به نظر مي رسد شهرداري تهران در امري که به زعم خود ساماندهي کيوسکهاي روزنامهفروشي مي داند، مصمم تر از آن خواهد بود که به اعتراضات صنفي توجه کند بدون شک وقفه به وجود آمده در اين طرح را به زودي جبران خواهد کرد.
اين در حالي است که نمايندگان کيوسکداران در گفتههاي خود نگران آن هستند که شهرداري تهران بر خلاف آنچه در رسانهها تبليغ ميکند، عمل نمايد و دست آنان از تنها ابزار معيشت شان کوتاه شود.
آنگاه است که ديگر قبول نکردن روزنامه همشهري ارگان رسمي شهرداري تهران توسط کيوسکداران نيز، پذيرفته نخواهد شد.
انتهای پیام/