وي با اشاره به اينکه هنرمندان صنايعدستي استان همدان پيش از اين قرار بود با سه رشته در اين نمايشگاه حضور داشته باشند، اظهار داشت: منبت، چرم و نقاشي روي شيشه توليداتي هستند که در وهله اول امکان حضور در اين نمايشگاه را به دست آوردند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان ادامه داد: با مذاکراتي که با مسولان صنايعدستي استان تهران به عمل آمده است، تعداد غرفههاي اختصاص يافته به استان همدان به 5 غرفه تغيير کرد.
جعفرپور با بيان اينکه اين توليدات با حضور هنرمندان برجسته استان به نمايش گذاشته ميشوند، گفت: مبلمان، منبت و سفالگري به جمع سه رشتهاي که از قبل امکان حضور در اين نمايشگاه را به دست آورده بودند، اضافه شد.
جعفرپور با بيان اينکه هنرمندان و صنعتگران استان همدان با حضور در اين نمايشگاه امکان مناسبي براي عرضه و فروش توليدات صنايعدستي به دست ميآورند، گفت: نمايشگاه استان تهران به طور حتم با استقبال گستردهاي از سوي مردم همراه ميشود و اين مسأله بازار فروش مناسبي براي توليدکنندگان به وجود ميآورد.
وي تصريح کرد: با اينکه قبل از اين امکاني براي نمايش زنده صنايعدستي همدان فراهم نشده بود، اما با اضافه شدن دو غرفه، سفالگري به صورت زنده با حضور هنرمند لالجيني به نمايش گذاشته ميشود.
نمايشگاه سراسري صنايعدستي و هنرهاي سنتي استان تهران در قالب 88 غرفه به نمايش برترين توليدات صنايعدستي 30 استان کشور ميپردازد.
اين در حالي است که براي هنرمندان و صنعتگران استانهاي مختلف کشور در اين نمايشگاه بنا بر توانمنديهايشان بين 3 تا 5 غرفه در نظر گرفته شده است./111
انتهای پیام/