وي با اشاره به اينکه امروز ما در کشورمان کمترين توجه را به بيش از 250 رشته صنايعدستي و هنرهاي سنتي داريم، اظهار داشت: اين در حالي است که هويت، تاريخ و فرهنگ کشور ما در پس اين توليدات نهفته است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي تصريح کرد: اهميت جايگاه رسانه در معرفي و ترويج صنايعدستي زمينه ساز نامگذاري سال آينده به عنوان سال هنرهاي سنتي، صنايعدستي و رسانه شده است.
هاتفي با بيان اينکه نامگذاري اين سال به عنوان هنرهاي سنتي، صنايعدستي و رسانه زمينهساز حضور موفقتر رسانهها و فعاليت بيشتر اين بخش در عرصه صنايعدستي است، گفت: بر همين اساس معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي بر توجه خاص مسئولان و اصحاب رسانهها به ويژه سينما به عنوان رسانه، به صنايعدستي کشور تأکيد ميکند.
وي در ادامه اظهار داشت: گروه کارشناسي معاونت هنرهاي سنتي با بررسي فيلمهاي حاضر در بخش تجلي اراده ملي، اين فيلمها را از زواياي مختلفي مورد بررسي قرار دادهاند.
حسين هاتفي فارمد با تأکيد بر اينکه صنايعدستي و هنرهاي سنتي در بخشهاي مختلف فيلم سازي نيازمند نگاه ويژه دست اندرکاران سينما است، افزود: در بخشهاي چون کارگرداني، تهيه کنندگي و ساير بخشها حفظ رشتههاي صنايعدستي و هر چه بيشتر کاربردي شدن آنها نياز امروز اين عرصه است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي خاطرنشان کرد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي بر تلاش فيلمسازان و هنرمنداني که در بيست و هفتمين جشنواره فيلم فجر نگاه ويژهاي به هنرهاي سنتي و صنايعدستي داشتهاند، ارج مينهد.
وي يادآور شد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي به عنوان نماينده سازمان ميراث فرهنگي در داوريهاي بخش تجلي اراده ملي، از تلاش معاونت سينمايي که زمينه ساز اين حضور شده است، تقدير ميکند./111
انتهای پیام/