به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان مازندران، رئيس اين سازمان در دوازدهمين جلسه کميته راهبردي سرمايه‌گذاري و طبيعت‌گردي مازندران با اعلام اين خبر گفت: تا کنون براي 298 طرح گردشگري موافقت‌نامه اصولي صادر شده است.

رحمت عباس نژاد با بيان اينکه مازندران در جذب سرمايه گذار دومين استان کشور پس از تهران است. افزود: 92 طرح با پيش‌بيني 404 ميليارد تومان سرمايه‌گذاري جزء طرح‌هاي بزرگ سازمان به شمار مي‌آيند.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، استان تصريح کرد: با بهره‌برداري از طرح‌هاي گردشگري مازندران براي بيش از 20 هزار و 700 نفر شغل ايجاد مي‌شود.

وي با اشاره به وجود 117 منطقه نمونه گردشگري مصوب هيات دولت در استان گفت: از ميان اين مناطق 78 منطقه جنگلي و مرتعي، 32 منطقه پارک و 40 منطقه ساحلي است.

رحمت عباس‌نژاد از واگذاري 70 منطقه نمونه به سرمايه‌گذاران بخش خصوصي خبر داد.

معاون عمراني استاندار و رئيس کميته راهبردي سرمايه‌گذاري و طبيعت‌گردي استان نيز در اين جلسه با بيان اينکه تفکر صنعتي شدن گردشگري و نگاه ويژه به آن لازمه توسعه اين بخش در مازندران است تصريح کرد: مديران عضو اين کميته بايد براي رفع موانع توسعه صنعت گردشگري و حل مشکلات سرمايه‌گذاران راهکار مناسب اتخاذ و اين بستر مناسب را براي توليد اشتغال در استان فعال کنند.

مهندس هاشمي گردشگري را صنعتي پاک و درآمدزا براي توسعه همه جانبه استان با توجه به ظرفيت‌هاي بالقوه و بکر اين خطه دانست.

مشاور رئيس و مسئول پيگيري‌هاي ويژه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، نيز در اين جلسه با بيان اينکه سرمايه‌گذاران بسياري براي ايجاد تاسيسات و زيرساخت‌هاي گردشگري در مازندران اعلام آمادگي کرده‌اند گفت: استان مازندران بستر مناسبي براي توسعه گردشگري و جذب توريسم در ميان استان‌هاي ديگر به شمار مي‌آيد.

رضاخاني افزود: در سند توسعه گردشگري کشور مازندران به عنوان قطب گردشگري جهان اسلام لحاظ شده است./106

انتهای پیام/

کد خبر 138711279