وي ادامه داد: هنرمندان ايراني در فستيوال فرهنگي مسقط بخش کوچکي از هنرهاي سنتي و صنايعدستي ايران را عرضه کرده اند که با استقبال خوب مردم مسقط مواجه شده است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورمان با اشاره به اينکه با تلاش و پيگيري سفير جمهوري اسلامي ايران در مسقط 16 هنرمند ايراني از استانهاي مختلف امکان حضور در اين جشنواره را به دست آوردند، اظهار داشت: ايران در حال حاضر بيش از 250 رشته زنده، فعال و پوياي صنايعدستي و بيش از دو ميليون و 500 هزار نفر فعال مستقيم تلاش ميکنند.
هاتفي تصريح کرد: بيش از 13 ميليون در ايران اسلامي به حوزه هنرهاي سنتي و صنايع دستي وابستهاند .
وي به بازديد خود از کارگاههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي عمان اشاره کرد و گفت: خوشحالم که کشور عمان به صنايع دستي بومي توجه کرده است و ايجاد کارگاههاي آموزشي و ايجاد اشتغال براي جوانان عمان رويکرد مناسبي را نشان ميدهد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي نزديکي فرهنگهاي بومي و ملي دو کشور و تاريخ و هنر منطقه را يادآور شد و افزود: جمهوري اسلامي ايران با توانمندي بالايي که در هنرمندان خود سراغ دارد ميتواند نياز عمان را مرتفع سازد.
شهردار مسقط نيز در ادامه اين ديدار اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران دو سال است که بصورت جدي در فستيوال مسقط شرکت ميکند و مردم مسقط از هنرهاي ايراني و صنايع دستي آن استقبال خوبي کرده اند .
حمدبن سلطان الحارسي تأکيد کرد: من به تاريخ و هنر ايراني علاقمندم و چون قبلاً در ميراث فرهنگي عمان کارميکردم، با تاريخ، تمدن و فرهنگ ايرانيان آشنايي کامل دارم.
وي خاطرنشان کرد: اميدوارم همکاريهاي بين دو کشور روز به روز توسعه بيشتري پيدا کند و دو کشور ايران و عمان بتوانند از پتانسيلهاي يکديگر در منطقه استفاده کنند.
هاتفي فارمد در ادامه از تلاشهاي شهردار مسقط در زيباسازي شهر و استفاده از معماري سنتي در ساخت و سازهاي جديد ابراز رضايت کرد و ادامه داد: ما به عنوان شهروندان مسلمان که از تمدني ديرينه و فرهنگ عالي برخورداريم، بايد تمام تلاشمان را براي حفظ و توسعه مسائل فرهنگي بويژه هنرهاي ملي و معماري بومي به عمل آوريم./111
انتهای پیام/