وي با اشاره به اينکه معاونتهاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي سراسر کشور، ستاد مرکزي را در برپايي اين غرفهها ياري ميکنند، اظهار داشت: نوروز امسال بيش از 70 ميليون سفر در کل کشور انجام شد و زمينه مناسبي را براي رونق بازار فروش صنايعدستي در کشور رقم زد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي ادامه داد: طبق برآورد کارشناسان در سال آينده حجم سفرها 22 درصد افزايش مييابد و با اين پيش بيني، مسئولان صنايعدستي استانها در گسترش بازار فروش صنايعدستي در سال آينده خواهند کوشيد.
هاتفي با بيان اينکه در سال آينده نمايشگاههاي صنايعدستي سراسر کشور صورتي تازه به خود ميگيرد، گفت: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور قصد دارد، در سال آينده نمايشگاههاي تخصصي صنايعدستي برگزار کند.
وي تصريح کرد: اين نمايشگاهها که به نمايش و عرضه رشتههاي صنايعدستي به صورت خاص اختصاص دارد، امکان حضور هنرمندان و صنعتگران بيشتري را فراهم ميکند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر بخشي از اقدامات مربوط به صنعتگران صنايعدستي توسط خود آنها در حال انجام است که در اين ميان ميتوان پيگيري بيمه توسط تعدادي از هنرمندان و نامه آنها به رياست جمهوري را اشاره کرد که روند کار را تسريع کرده است.
حسين هاتفي فارمد خاطرنشان کرد: ارتباط با شوراي عالي استانها و شوراي شهرها براي توجه به بخش صنايعدستي در ايجاد نماد در ميادين و نامگذاري خيابانها با عناوين صنايعدستي در ارتباط با هنرمندان با اين بخشها محقق ميشود.
وي يادآور شد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي از مدتها پيش احياي رشتههاي منسوخ شده را در دستور کار خود قرار داده که شناسايي 15 رشته در اين خصوص و تلاش براي احياي آنها از جمله اقدامات انجام شده است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي ابراز اميدواري کرد: با ارتباط بيشتر هنرمندان با معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي نسبت به شناسايي رشتههاي تازه و احياء آنها اقدام شود./111
انتهای پیام/