وي با اشاره به اينکه در گذشته برپايي نمايشگاههاي فرعي صنايعدستي امکان اجماع هنرمندان در اين سطح را فراهم نياورده بود، اظهار داشت: با جمع بندي اين نمايشگاهها به صورت نمايشگاه سراسري در استانهاي مختلف و تعريف اعتبارات بر کيفيت اين اقدامات افزوده است.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري تهران ادامه داد: اين اقدامات در نوع خود زمينه مناسبي را براي تغيير نگاهها به صنايعدستي به عنوان ابزاري مهم در توسعه، اشتغال، در آمد و وفاق اجتماعي ايجاد کرد.
بهرام زاده با بيان اينکه متأسفانه در معرفي و ترويج صنايعدستي در کشورمان اجحاف صورت گرفته و اين بخش بسيار مظلوم واقع شده است، گفت: ما حضور هنرهاي سنتي و صنايعدستي در همه عرصههاي زندگي چه در زمان کودکي و چه در شرايط بزرگسالي را تجربه ميکنيم ولي متأسفانه نسبت به آن بي توجه هستيم.
وي در ادامه اظهار داشت: در مورد هنرهاي سنتي و صنايعدستي در سرزمين خودمان بايد بگوييم که آن چيزي که سبب ماندگاري آن شده است وحدانيت اين هنر است که معرف يک نام برجسته در عرصههاي جهاني به نام ايران است.
محمد بهرام زاده با تأکيد بر اينکه ايرانيان ضمن حفظ هنر خود در طول تاريخ، براي هنر ساير ملل نيز ارزش قائل بودند، ادامه داد: هنر بسياري از اين ملتها در پيچ و خم تاريخ از بين رفته است ولي هنرمندان ايران همچنان برجسته هستند.
وي خاطرنشان کرد: استان تهران با ظرفيتهاي بالاي صنايعدستي و بيشترين جمعيت فعال کشور، واجد ويژگيهايي است که مسئوليت فعالان اين عرصه را زياد ميکند./111
انتهای پیام/