وي با اشاره به اينکه در حال حاضر بيش از 4 هزار و 700 صنعتگر در اين کارگاهها فعال هستند، اظهار داشت: تعداد شاغلان در اين کارگاهها نيز بعد از فعالان در بخش مصنوعات چوبي استان در رده دوم صنايعدستي استان قرار دارد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي همدان تصريح کرد: رشته سفال و سراميک استان در هفت شهرستان همدان داراي کارگاههاي فعال است.
جعفرپور با بيان اينکه اين کارگاهها در شهرهاي همدان، ملاير، نهاوند، تويسرکان، اسدآباد، بهار و رزن فعال هستند، گفت: شهرستان بهار با 975 کارگاه بيشترين تعداد کارگاههاي سفال و سراميک استان را دارد.
وي در ادامه اظهار داشت: سه هزار و 900 صنعتگر در اين کارگاهها به توليد انواع سفال و سراميک استان مشغول هستند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان با تأکيد بر اينکه تعداد کارگاههاي سفال و سراميک در شهر همدان نيز قابل توجه است، افزود: 340 کارگاه در اين شهر در بخش سفال و سراميک استان فعاليت ميکنند.
احمد جعفرپور ادامه داد: عمده شاغلان سفال و سراميک استان همدان در شهرستانهاي بهار و همدان فعايت ميکنند و اين در حالي است که نزديک به 700 صنعتگر در کارگاههاي شهر همدان مشغول هستند.
وي خاطرنشان کرد: آمار و اطلاعات موجود در معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي همدان در مورد کارگاههاي صنايعدستي استان حاکي از فعاليت بيش از 13 هزار کارگاه صنايعدستي در اين استان است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان همدان يادآور شد: نزديک به 23 هزار نفر نيز در اين کارگاهها و در بخش صنايعدستي و هنرهاي سنتي فعاليت ميکنند.111/
انتهای پیام/