وي با اشاره با بيان اينکه وضع موجود مطلوب تحقق اين سند نيست، اظهار داشت: ما مطلوب را در آينده جستجو مي‌کنيم نه در گذشته و نگاه پيشرفت مبتني بر دستاوردهاي گذشته مهمترين راه براي رسيدن به هدف است.

وي با اشاره به اينکه با نگاه نقادانه و آسيب شناسانه به جامعه مي توان سند چشم‌انداز ترسيم کرد، افزود: تغيير و تحولات در همه دنيا با کاستي و چالش هايي همراه است و يکي از مواردي که در مسير تحقق سند چشم‌انداز 20 ساله نظام بايد بررسي شود آسيب شناسي وضع مطلوب است.

دبيرکل شوراي عالي آموزش و پرورش با طرح اين سوال که چه مواردي باعث مي‌شوذ در راه تحقق سند چشم‌انداز نظام علاوه بر بستر فرهنگي و اجتماعي مناسب، ما نيازمند پيشگامان تغيير و تحول هستيم که اراده قوي و همت جدي براي تحول داشته باشند.

وي يکي از مهمترين مشکلات جامعه را کپي طرح‌هاي سياسي، اقتصادي، اجتماعي کشورهاي خارجي در ايران دانست و اظهار کرد: بسياري از اين طرح‌ها به علت نبود بستر فرهنگي و همراه نبودن با مقتضيات زمان با شکست روبرو مي‌شوند.

نويد ادهم با بيان اينکه توسعه را انسان‌هاي توسعه يافته رقم مي زنند نه پول و تجهيزات، اذعان داشت: تحولات بايد در قلب و ذهن مردم به وجود آيذ تا به محيط بيرون منتقل شود.

وي در سايه تحقق سند چشم‌انداز 20 ساله نظام جمهوري اسلاني ايران، عصر آينده را عصر فناوري و دين مداري معرفي کرد و افزود: انسان در آينده بيش از پيش نيازمند مهارت‌هاي فناوري و تعاليم ديني است./100

انتهای پیام/

کد خبر 1387120320