يحيي رحمتي ادامه داد: اين احکام براي برون رفت از چالشها و حل کردن مشکلات مربوط به بخش صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشور بسيار موثر خواهد بود.
وي با اشاره به اينکه اولين کميته تخصصي ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري مدتها پيش از بخش فرهنگ جداشده و براي اولين بار يک کارگروه تخصصي مخصوص ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري تشکيل شد، اظهار داشت: براي بهرهمندي از اين فرصت، در معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي نيز به منظور يک اجماع در خصوص تصميماتي که گرفته ميشود، تشکيل شد.
مدير کل حفظ و احياء اين معاونت تصريح کرد: اين کميته با استفاده از نظر کارشناسان داخل و خارج اين مجموعه نقش موثري در تدوين برنامههايي خواهد داشت که به زودي در برنامه پنج ساله پنجم شاهد آن خواهيم بود.
رحمتي با بيان اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي و گروه کارشناسان براي تدوين برنامهها نگاهي به گذشته داشتهاند، گفت: وضعيت موجود صنايعدستي، چشم اندازها، شاخصهاي صنايعدستي و فرصتهاي اين بخش در برنامهريزيها مورد توجه است.
وي در ادامه اظهار داشت: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي و کميته اين معاونت تا به امروز بيش از 30 جلسه را با بخشهاي مختلف و مرتبط به منظور برنامهريزيهاي مناسب در اين خصوص برگزار کرده است.
مدير کل حفظ و احياء معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي با تأکيد بر اينکه به طور حتم يکي از مشکلاتي که در طول سالهاي گذشته اين بخش با آن روبرو است در نظر نگرفتن صنايعدستي در برنامههاي کلان کشور است، ادامه داد: تدوين جايگاه مناسب براي صنايعدستي و هنرهاي سنتي به نقش اين مهم در بخش توليد ناخالص ملي، اشتغال و توليد کمک ميکند.
يحيي رحمتي خاطرنشان کرد: بخش صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشور در کارگروه اصلي تدوين برنامه پنج ساله، تنها يک رأي دارد که اميدواريم به نتايج مثبتي منتهي شود.
مدير کل حفظ و احياء معاونت هنرهاي سنتي يادآور شد: سازمانها و وزاتخانههاي مختلفي چون وزارت کشور، بازرگاني و علوم، تحقيقات و فناوري در اين کارگروه حضور دارند که نتايج حاصل از تدوين برنامهها براي بخشهاي مختلف تا مدتي ديگر مشخص ميشود./111
انتهای پیام/