به چه معناست ؟ چرا که استفاده از اين نوشته ها و اشعار در يک سال اخير به شدت در ميان رانندگان رواج يافته و هيچگونه برخوردي نيز در اين زمينه صورت نگرفته است .
اين در حالي است که نوشته هاي پشت اتوبوس ها و ساير وسايل نقليه با از بين بردن تمرکز ساير رانندگان ايمني رانندگان را در بزرگراه ها و جاده ها به خطر مي اندازد .
مديرعامل سازمان پايانه هاي مسافربري شهرداري تهران اظهار کرد: رانندگاني که به اين کار مبادرت مي ورزند در واقع حواس ديگر رانندگان را به عباراتي که پشت خودروي آن ها نقش بسته پرت مي کنند و جان خود و ديگران را با خطر رو به رو مي کنند.
وي با اشاره به ماده 207 قانون راهنمايي و رانندگي تصريح کرد: به موجب اين ماده قانوني نصب هرگونه علائم و نقوش تبليغاتي، نوشته و عکس بر روي شيشه پشت و کناره و اطراف خودرو بر خلاف مقررات بوده و خودرو شامل جرائم رانندگي مي شود.
مديرعامل سازمان پايانه هاي مسافربري ضرورت توجه جدي به اجراي قوانين را مورد تاکيد قرار داد و افزود: مي بايست مقررات بازدارنده، شفاف و جدي به منظور جلوگيري از به مخاطره افتادن جان مردم وضع شود.
مهندس آذروش با تاکيد بر اين که همراهي و همکاري در کاهش حوادث جاده اي به عنوان اولويت نخست در ايام نوروز در دستور کار سازمان پايانه هاي مسافربري قرار دارد، خاطرنشان کرد: يک اشتباه در رانندگي با وسايل نقليه سنگين به قيمت جان ده ها نفر تمام مي شود و اندازه گيري خسارات ناشي از آن امکان پذير نيست.
وي در پايان اعمال مديريت واحد به منظور نظارت و برخورد با اين گونه معضلات را ضروري دانست و گفت: دستگاه هاي دست اندرکار بايد از طريق وحدت رويه در مديريت و تحت لواي يک دستورالعمل کلي عمل کنند تا بتوان به تغيير و تحول بنيادين در اين گونه مباحث مهم که با زندگي مردم سر و کار دارد اميدوار بود./100
انتهای پیام/