همدان در رده دوم ثبت اطلاعات صنايع‌دستي کشور قرار دارد

احمد جعفرپور در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: آمار آموزش پذيران در بهمن ماه سال جاري 395 نفر است که در 11 رشته صنايع‌دستي استان آموش ديده‌اند.

وي با اشاره به اينکه با واگذاري آموزش به بخش خصوصي از ابتداي سال جاري، آموزش هنرجويان در 13 مرکز استان پيگيري مي‌شود، اظهار داشت: از ابتداي سال جاري نزديک به 50 دوره آموزشي در اين مراکز برگزار شده است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين استان ادامه داد: از ابتداي سال تا پايان دي ماه يش از يک هزار و 500 نفر از آموزش صنايع‌دستي در اين مراکز بهره‌مند شده‌اند ضمن اينکه براي اغلب آن‌ها تا به امروز گواهي مهارت آموزشي صادر شده است.

جعفرپور با بيان اينکه مراکز آموزشي استان در هشت شهرستان واقع شده است، گفت: 13 مرکز در شهرستان‌هاي نهاوند، همدان، ملاير، تويسرکان، رزن، اسدآباد، کبودرآهنگ و بهار واقع شده است.

وي در ادامه اظهار داشت: آموزش به هنرجويان صنايع دستي در مراکز آموزشي استان در رشته‌هاي قلم زني روي مس، نگارگري، منبت، رودوزي‌هاي سنتي، گليم بافي، سراجي سنتي، معرق چوب، مرواربافي، نقاشي روي سفال و نقره کوبي انجام شده است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي همدان تصريح کرد: با واگذاري آموزش صنايع‌دستي در سال جاري با دستورالعمل معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي هنرجويان راحت‌تر از مقوله آموزش بهره‌مند مي‌شوند.

احمد جعفرپور با تأکيد بر اينکه استان همدان همچنين از ثبت بيش از 13 هزار رکورد در بانک اطلاعات صنايع‌دستي کشور خبر داد و افزود: اين اطلاعات شامل کارت شناسايي صنعتگري، پروانه بهره‌برداري، تعداد کارگاه‌هاي صنايع‌دستي، جواز تأسيس و ساير مربوط به اطلاعات هنرمندان همداني است.

وي خاطرنشان کرد: طبق آخرين بررسي‌هايي که توسط معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در بانک اطلاعات، استان همدان دومين استان از نظر ثبت رکوردهاي موجود در اين بانک است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي همدان يادآور شد: در حال حاضر استان بوشهر در رده اول ثبت در بانک اطلاعات صنايع‌دستي کشور است./111

انتهای پیام/

کد خبر 138712075