حسين هاتفي فارمد با اشاره به اينکه معاونتهاي صنايعدستي کشور در استانهاي مختلف بايد نسبت به چگونگي جذب اين ميزان از اعتبارات که در اختيار بانکهاي اقتصادي کشور است نهايت تلاش خود را بکنند، اظهار داشت: نسبت به چگونگي جذب بيشترين ميزان از اين سهم بايد راهکارهاي عملي انديشيده شود.
وي ادامه داد: اين ميزان از اعتبارات توسط دولت از محل صندوق ذخيره ارزي کشور در اختيار اين بانکها قرار گرفتهاند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور با بيان اينکه براي تزريق حمايتهاي مالي در بخشهاي مختلف اقداماتي انجام شده است گفت: صندوق مهر امام رضا(ع) در حال حاضر وامهاي 4 درصد را به نقاط محروم کشور اختصاص ميدهد.
هاتفي تصريح کرد: رقم اين وامها چندان زياد نيست اما ميتواند بخشي از مشکلات هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي را در نقاط محروم کشور حل کند.
وي همچنين از معاونان صنايعدستي استانهاي مختلف خواست نسبت به کسب اطلاعات از چگونگي دريافت وام از اين صندوق که در بعضي از مواقع وامهاي بلا عوض و يا با سودهاي پايين در اختيار افراد قرار ميدهد تحقيقات لازم را به عمل آورند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي با تأکيد بر اينکه استفاده از فرصتها براي معرفي و فروش بهتر صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشور بايد در دستور کار قرار گيرد ادامه داد: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي سالانه بيش از 100 نمايشگاه در خارج از کشور برگزار ميکند و آمادگي حضور هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي کشور را در اين نمايشگاهها دارد.
حسين هاتفي فارمد افزود: همچنين سازمان توسعه و تجارت نيز سالانه بيش از يکصد نمايشگاه در خارج از کشور برپا ميکند که موافقتهايي براي حضور صنعتگران کشورمان در اين نمايشگاهها شده است.
وي خاطرنشان کرد: در حدود 50 درصد تأمين هزينه در اين نمايشگاهها به عهده اين سازمانها و مابقي توسط هنرمندان تأمين شده که امکان مناسبي براي حضور هنرمندان صنايعدستي کشور در نمايشگاههاي خارجي فراهم ميکند./111
انتهای پیام/