نوآوري، خلاقيت، اقتصاد و کارآفريني در موزه ها

به گزارش ميراث آريا (chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، در اين همايش که با حضور معاون فرهنگي و ارتباطات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور، فرهنگي نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي، رييس و معاونان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي و موزه داران سراسر کشور برپا شده بود، مسئولان فرهنگي و موزه داران شرکت کننده طي بيانيه اي بر لزوم توجه به موزه ها به عنوان پايگاههاي مهم فرهنگي و تاريخي کشور تاکيد کردند.

در اين بيانيه موزه‌ها يکي از عوامل مهم توسعه فرهنگي و موزه داران به عنوان حافظان فرهنگي، سفيران حوزه فرهنگ معرفي شده اند.

همچنين موزه ها به عنوان اصلي ترين رکن معرفي تاريخ، فرهنگ و تمدن کشور در جهت تعالي اين جايگاه رفيع تلاش خواهند کرد و اطلاع رساني که نقش مهمي در توسعه دنياي امروز دارد مورد توجه خواهد بود.

موزه داران ، تبادل اطلاعات و گسترش ارتباط ميان موزه ها را براي بهبود کمي و کيفي موزه ها موثر تلقي کرده و با توجه به نقش حياتي موزه ها در جذب گردشگر، ايجاد بسترهاي مناسب براي استقبال از گردشگران را خواستار شدند.

طبق بيانيه مسئولان فرهنگي و موزه داران شرکت کننده در همايش، برپايي دوره هاي آموزشي تخصصي براي موزه داران در جهت ايجاد خلاقيت در بهبود خدمات رساني به مخاطبان و گردشگران و ايجاد جذابيتهاي خاص در موزه ها را حياتي و مفيد دانسته و تدوين موزه هاي مجازي را گامي مهم در جهت معرفي صحيح تاريخ و تمدن کشور و اصلاح ذهنيت جهاني نسبت به کشورمان مي داند.

حاضران در همايش، اشياي موجود در موزه ها را به عنوان شناسنامه هاي ملت، متعلق به کل جامعه دانسته و بر حفظ و حراست از آنها به بهترين شکل تاکيد کردند.

سومين همايش تخصصي موزه داراي کشور با هدف بررسي وضع موجود موزه ها و راهکارهاي پيشنهادي براي بهبود کار موزه ها همراه با سخنراني هاي تخصصي موزه داران و پيشکسوتان موزه داري کشور در تبريز برگزار شد./106

انتهای پیام/

کد خبر 1387121719