وي با اشاره به اينکه در اين نشست صادرکنندگان و تاجران بخشهاي مختلف استاني، نمايندگاني حضور داشتند، اظهار داشت: نمايندگان سازمان و ارگانهاي مختلف دولتي و خصوصي که از طرف اتاق بازرگاني صنايع و معادن استان حضور داشتند در خصوص مباحث متنوعي با هيأت ترکيهاي به تبادل اطلاعات پرداختند.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان ادامه داد: فعالان اقتصادي در زمينه چرم، منبت چوب، پوست و شيشه همدان نيز از طرف اتاق بازرگاني، صنايع و معادن براي طرح مباحث و موضوعات خود در اين نشست حاضر شدند.
بيات با بيان اينکه معاون امور اقتصادي استانداري و رييس کارگروه توسعه صادرات اين استان به طور اختصاصي به معرفي رشتههاي صنايعدستي پرداخت، گفت: مزايا و جايگاه هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان همدان موضوع اصلي صحبتهاي معاون امور اقتصادي استانداري همدان بود.
وي تصريح کرد: نايب رييس اتاق بازرگاني صنايع و معادن نيز با اختصاص بخشي از صحبتهاي خود به صنايعدستي استان، به فعاليتهاي اقتصادي که در اين زمينه در استان انجام شده و جايگاه صنايعدستي در ارزآوري اقتصادي به استان اشاره کرد.
اسدالله بيات در ادامه اظهار داشت: هيأت 17 نفره تجاري ترکيه با هدف ايجاد ارتباط تجاري بين دو کشور به ايران سفر کردهاند.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان با تأکيد بر اينکه هنرمندان و صادرکنندگان صنايعدستي حاضر در اين نشست به صورت مستقيم با صادرکنندگان مرتبط با رشتههاي خود از کشور ترکيه به تبادل اطلاعات پرداختند، تصريح کرد: انتهاي اين نشست چند ساعته با تشکيل کميسيونهاي اختصاصي با حضور نمايندگان دو کشور به صورت خاص به مسائل مختلف پرداخته شد.
وي همچنين از ديدار هيأت 17 نفر ترکيهاي از خوشه مبلمان منبت حاجي آباد ملاير خبر داد و گفت: با توجه به تبادل و هم انديشي که ميان نمايندگان صنايعدستي استان و اين هيأت صورت گرفت، فردا صبح اين گروه از خوشه مبلمان منبت حاجي آباد ملاير ديدار ميکنند.
بيات خاطرنشان کرد: همچنين در راستاي معرفي بهتر صنايعدستي استان، بستههاي معرفي و ترويج هنرهاي سنتي همدان شامل کاتولوگ، بروشور، کتابچه معرفي به سه زبان در اختيار اين هيأت ترکيهاي قرار گرفت./111
انتهای پیام/