اختصاص پنجاه ميليون تومان اعتبار مرمتي به بازار کرمانشاه

مدير کل دفترحفظ و احياي بناها و محوطه‌هاي تاريخي کشور در گفتگو با ميراث آريا(chtn)ضمن بيان اين مطلب افزود: بازار قديمي شهر کرمانشاه با پيشينه‌اي بيش از يک صد و پنجاه سال هنوز پويايي خود را حفظ کرده و نقش مهمي در اقتصاد اين شهر و شهرهاي هم جوار آن دارد.

وي با اشاره به اين که در گذشته‌هاي نه چندان دور به جز داد و ستد، بخشي از فعاليت‌هاي توليدي نيز در همين بازار انجام مي‌شده اظهار داشت: از عمده ترين مراکز توليدي اين بازار مي‌توان به بازار مسگرها و آهنگرها، زين سازان، راسته صحافان و راسته تفنگ سازان در تيمچه سيد اسماعيل اشاره کرد.

صابري با بيان اين که در مسير طولاني بازار، سراها و کاروان سراهاي متعددي وجود داشته که خدماتي را در اختيار مسافران و بازرگانان قرار مي‌دادند تصريح کرد: به غير از سراها بناهاي با ارزش ديگري در مجموعه بازار وجود دارد که مي‌توان به مسجد عمادالدوله، مسجد و حمام حاج شهباز خان اشاره کرد.

خاطرنشان مي شود؛ بازار کرمانشاه که در بخش مرکزي شهر کرمانشاه قرار دارد. در سال 1268 هجري قمري به دستور حاکم وقت کرمانشاهان شاهزاده امام قلي ملقب به عماد الدوله ساخته شد.

راسته‌هاي اين بازار شامل زرگرها، تاريکه بازار ادويه فروشي‌ها، مسگرها، بزازخانه و توپخانه است .

اين بازار داراي چهارسوق‌ها و ورودي‌هاي زيبايي است که نشانگر ديد زيباي معماران عصرهاي گذشته و فرهنگ غني اين منطقه است./ 118

انتهای پیام/

کد خبر 1387121924