وي با بيان اينکه اين برنامه ها در سه حوزه تقسيم مي شود گفت: اولين برنامه هاي ما مربوط به دانش آموزان عضو اتحاديه انجمن هاي اسلامي است که براي ايجاد انگيزه در بين آن ها به دانش آموزاني که معدل بالايي دارند، مورد تشويق قرار گيرند و جوايز مادي ارزشمندي به آن ها تعلق خواهد گرفت.
هاشمي از برگزاري جلسات علمي تحقيقاتي در بين اين دانش آموزان خبرداد و گفت: دومين لمپياد علمي امسال به طور ويژه براي 50 هزار نفر از اعضا در مقطع دبيرستان برگزار مي شود.
وي با اشاره به تاسيس خانه علمي در اين انجمن گفت: اين برنامه براي دانش آموزان سراسر کشور است اين مرکز علمي که مجهز به جديدترين تجهيزات در زمينه آزمايشگاه علوم و فيزيک است کمک مي کند تا دانش آموزان به طور علمي با مفاهيم آشنا شوند.
هاشمي خبر از برگزاري دومين جشنواره کاوشگران داد و گفت: براي ارتباط عميق دانش آموزان با دروس رياضي ، فيزيک ، حرفه و فن ، علوم و ... جشنواره اي برگزار مي شود که اگر کار تازه اي انجام مي شود جوايز نفيسي به آن ها تعلق گيرد.
وي حافظه پروري را مشکل دانش آموزان دانست و خاطرنشان کرد: در آزمايشي که از برخي دانش آموزان به عمل آمد، اين تعداد در خردادماه با معدل بالاي 18 دروس خود را با موفقيت سپري کردند، اما همان آزمون ها را در مهرماه سال آينده با نمره 5 تا 6 قبول شدند، که اين نشان از حافظه محوري در نظام آموزشي دارد.
مدير موسسه آينده سازان با بيان اين \"سفيران علمي\" انجمن با هماهنگي هايي که انجام شده است به مناطق محروم کشور سفر خواهند کرد، گفت: در ين طرح اساتيد برجسته آموزش و پرورش در مناطق محروم ايام تعطيل ، يکماه در تابستان و هفته دوم مهرماه به رفع اشکال آموزشي مي پردازند.
وي ادامه داد: استان هاي کرمان، کرمانشاه، سيستان و ايلام در اولويت هستند و هنوز شهرهاي بزرگي مانند تهران با وجود گستردگي محروميت در اين طرح قرار گرفته است./100
انتهای پیام/