اسکندر مختاري طالقاني در ادامه خاطرنشان کرد: برج آزادي ثروتي شهري و ملي است از سوي ديگر اين بنا از نظر بصري نقطه شاخص و کليدي شهر تهران به شمار ميآيد.
وي با بيان اين که بايد از اين ثروت ملي مراقبت کرد افزود: در صورتي که از آن مراقبت کنيم ميتوانيم به تداوم و پايداري آن اطمينان داشته باشيم؛ در غير اين صورت اين ثروت را ناديده گرفتهايم.
وي با اشاره به اين که درحال حاضر ساماندهي محوطه برج انجام شده اظهار داشت: درحال حاضر با وجود اينکه فضاهاي اداري، فرهنگي بخش زيرين اين برج از وضعيت مناسبي برخوردارند امکان بهرهبرداري از آنها وجود ندارد.
به گفته اين فارغ التحصيل باستان شناسي و تاريخ معماري: هم اکنون فضاهاي بسياري مانند موزه، سينما و تالار واقع در بخش زيرين برج بدون استفاده باقي مانده و به ندرت از آنها استفاده ميشود.
مختاري تصريح کرد: بخش بالايي برج نيز به مراقبت و نگهباني نيازمند است و در نتيجه بازديد مردم از برج آزادي وجود ندارد.
اين استاد دانشگاه اضافه کرد: هم اکنون تعدادي از کاشيهاي برج فرو ريخته و در برخي از آنها ترکهايي ايجاد شده است. از سوي ديگر گياهان سبز نيز در لابهلاي تعدادي از کاشيهاي بالاي برج مشاهده ميشود.
وي با بيان اين که تمام شرايط براي استفاده از بخش زيرين برج آزادي آماده است اظهار داشت: البته در طول چند سال اخير تلاشهاي بسياري براي احياي اين مجموعه فرهنگي صورت گرفته که نبايد آنها را ناديده گرفت.
مدير محور فرهنگي تاريخي تهران با بيان اين که ما متخصص ناديده گرفتن ثروتها هستيم اضافه کرد: بهره بردار برج آزادي بايد توان مديريت آن را داشته باشد./118
انتهای پیام/