وي با اشاره به اينکه مطالعات شهرک و بازارچه صنايع دستي در 7 استان کشور صد در صد به پايان رسيد، اظهار داشت: استانهاي زنجان، سمنان، گيلان، اصفهان، فارس، کرمان و اردبيل به عنوان نخستين استانهاي دريافت کننده مصوبه ايجاد شهرک و بازارچه صنايعدستي، طرح مطالعاتي خود را به پايان رساندهاند.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت ادامه داد: براي 23 استان باقي مانده کشور براي اتمام انتخاب مشاور ذيصلاح و شروع فاز مطالعاتي، در ماههاي گذشته مبلغ 70 ميليون تومان اختصاص داده شد.
کيايي با بيان اينکه برنامهريزي براي ورود به مرحله اجرائي زير ساختي و احداث شهرکها و بازارچههاي صنايعدستي با عنايت به نتايج کار مطالعاتي انجام شده، گفت: براي سال آينده در 30 استان کشور با فراهم آوردن مستندات و توجيهات فني، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي و تهيه بستههاي سرمايهگذاري به منظور تشويق و ترغيب بخش خصوصي اين برنامه را پيگيري ميکنيم.
وي تصريح کرد: برنامه ريزي و بررسي براي احداث 5 شهرک صنايع دستي در 5 محور اولويت دار در استانهاي قابليت دار با عنايت به توجيهات کارشناسي و فني ناشي از مطالعات کشوري به عنوان بخشي از چشم انداز مقوله شهرکهاي صنايعدستي در سال آينده مطرح است./111
انتهای پیام/