ستار هدايت خواه قوانين موجود براي توسعه صنايعدستي را کافي خواند و افزود: با توجه به اينکه تاکنون قوانين زيادي در رابطه با صنايع کوچک به تصويب رسيده، اين قوانين ميتواند شامل صنايعدستي نيز باشد.
وي ادامه داد: در حال حاضر صنايعدستي ما نياز به مديريت قوي دارد و قوانين موجود کفايت ميکند.
مخبر کميسيون فرهنگي تأمين زير ساختها، حمايت از صنعتگران، شناسايي و معرفي هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور و ايجاد بازارهاي فروش را مهمترين کارهاي ضروري در توسعه صنايعدستي کشور عنوان کرد و گفت: بيشتر توليدات صنايعدستي ما توسط روستاييان است که اغلب براي فعاليتهاي جانبي امکاناتي در اختيار ندارند.
نماينده بوير احمد و دنا در مجلس نبود امکان بازاريابي، صادرات و حضور در نمايشگاهها را از جمله مشکلات فعالان صنايعدستي در روستاها دانست ضمن اينکه بر ايجاد بازار مطمئن براي توليدکنندگان تأکيد کرد.
وي معرفي هنرهاي سنتي و صنايعدستي در داخل و خارج کشور را نيز در اين امر بسيار مؤثر دانست و اظهار داشت: گردشگران يکي از بازارهاي دائمي صنايعدستي هستند که بايد با برگزاري نمايشگاهها، تشکيل اتحاديههاي صنفي، بازارچههاي محلي، تشويق صادرکنندگان و حمايتهاي مالياتي تقويت شده و روز به روز فعاليت آنها رونق يابند.
هدايت خواه معرفي بيشتر صنايع دستي به گردشگران و استفاده از اين حوزه براي رونق صنايع دستي را يکي از دلايل مهم ادغام صنايع دستي با گردشگري و ميراث فرهنگي عنوان کرد و ياد آور شد: بهرهمندي متقابل از امکانات دو بخش صنايعدستي و گردشگري در رونق متقابل آنها مؤثر است./111
انتهای پیام/