طراحي بسته بندي براي 30 محصول صنايع‌دستي اجرايي مي‌شود

يحيي رحمتي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: با توجه به اهميت مقوله بسته بندي صنايع‌دستي در رونق بازار فروش اين محصولات، اين راهکار به عنوان يک برنامه با اهميت در دستور کار معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور قرار گرفته است.

وي با اشاره به اينکه اهميت اين موضوع زمينه ساز توجه ويژه به اين بخش در سال آينده شده است، اظهار داشت: با توجه به برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده هر استان حداقل در يکي از رشته‌هاي خود ملزم به طراحي بسته‌بندي مناسب است.

مدير کل حفظ و احياء اين معاونت ادامه داد: طراحي بسته بندي در مورد محصولاتي قابل اجرا خواهد بود که هم در بحث اندازه توليدات و هم در حجم توليد در رشته مورد نظر از جايگاه خوبي برخوردار باشند.

رحمتي با بيان اينکه با توجه به معيارهاي مطرح شده طراحي بسته‌ بندي براي محصولاتي که از حجم توليد بالايي برخوردار هستند، مزاياي قابل قبولي خواهد دشت، گفت: با توجه به بازار فروش خوبي که گروهي از توليدات صنايع‌دستي برخوردار هستند، اين موضوع مي‌تواند بر افزايش تقاضا براي اين محصولات در بازارهاي مختلف بيافزايد.

وي تصريح کرد: رونق صادرات صنايع‌دستي و افزايش تقاضا در بازارهاي جهاني براي اين توليدات از نتايج مثبت توجه به موضوع بسته بندي محصولات صنايع‌دستي خواهد بود.

مدير کل حفظ و احياء معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در ادامه اظهار داشت: نبود بسته بندي مناسب مشکلات عديده‌اي را پيش روي توليد کنندگان و صادر کنندگان اين محصولات قرار داده است.

يحيي رحمتي با تأکيد بر اينکه با توجه به جايگاه صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي ايران طراحي بسته بندي براي محصولات صنايع‌دستي در حفظ ارزش‌هاي اين رشته‌ها در سطوح جهاني موثر است، گفت: با توجه به تلاشي که از سوي کشورهاي همسايه براي ارتقاء جايگاه صنايع‌دستي کشورشان انجام مي‌شود، اين موضوع در آينده هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي ايران در ابعاد جهاني تأثير گذار است.

وي خاطرنشان کرد: اين اداره کل برنامه‌هاي گسترده‌اي در بخش حفظ و احياء رشته‌هاي صنايع‌دستي در سال آينده دارد که استاندارد سازي 30 رشته، شناسنامه دار کردن يک هزار و 200 کارگاه هنرهاي سنتي، طراحي و نمونه سازي 30 محصول و تقويت و فعال سازي 30رشته در حال منسوخ از جمله اين برنامه‌ها است./111

انتهای پیام/

کد خبر 138712238