وي با اشاره به اينکه تا به حال در قالب آموزش رشتههاي هنرهاي سنتي و صنايعدستي تنها تکنيکها به هنرجويان آموزش داده ميشد، اظهار داشت: آثار صنايعدستي داراي يک هويت محتوايي هستند که بايد در مقوله آموزش جدي گرفته شود.
مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت ادامه داد: متأسفانه در روال آموزش صنايعدستي اين هويت محتوايي لحاظ نميشود و به صنايعدستي و هنرهاي سنتي تنها به عنوان يک جسم نگريسته ميشود.
قاسمي با بيان اينکه تا به حال تنها يکي از استانهاي کشور نسبت به ايجاد تحولات مثبت در بحث آموزش اقداماتي را انجام داده است، گفت: استان مرکزي براي اولين بار در ميان 30 استان کشور 20 ساعت از يکصد ساعت آموزش به هنرجويان را به طراحيهاي سنتي به عنوان پايه تمامي رشتهها اختصاص داده است.
وي تصريح کرد: آموزش پايهاي مفاهيم هنرهاي سنتي و صنايعدستي به عنوان يک اصل در سال جاري مورد توجه خاص معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور خواهد بود.
مدير کل توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي در ادامه اظهار داشت: اين اقدام به طور حتم تلنگري را به هنرآموزان و هنرجويان در توجه هر چه بيشتر به روح هنر و مفاهيم کليدي هنرهاي سنتي و صنايعدستي خواهد زد.
ساسان قاسمي با تأکيد بر اينکه اداره کل توسعه و ترويج اين معاونت قصد دارد با گنجاندن مفاهيم تئوريک در مبحث آموزش صنايعدستي گام موثري در اين زمينه بردارد، افزود: اين مهم در بازگرداندن هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي در مسير اصلي هنري خود بسيار موثر خواهد بود.
وي خاطرنشان کرد: اداره کل توسعه و ترويج اين معاونت براي سال 88 7 محور اصلي را پيش روي خود قرار داده است که ايجاد تحول مثبت در آموزشهاي هنرهاي سنتي و صنايعدستي، تمرکز بر ارتقاء سطح دانش فني و تخصصي کارکنان معاونتهاي هنرهاي سنتي، ايجاد بانک اطلاعات تصاوير و نقوش هنرهاي سنتي و گسترش ارتباطات فرهنگي ميان هنرمندان اهم اين محورها را تشکيل ميدهد./111
انتهای پیام/