وي با اشاره به اينکه بعضي از محصولات صنايعدستي در چرخه توليد نيازمند تفکر و تأملي تازه هستند، اظهار داشت: رمز حفظ و ماندگاري رشتههاي صنايعدستي تعريف کاربردي تازه براي اين رشتهها است که طراحي و نمونهسازي اين توليدات ميپردازد.
معاون اداره کل حفظ و احياء اين معاونت ادامه داد: با توجه به جايگاه هنرهاي سنتي و صنايعدستي و آيندهاي که براي اين توليدات در چرخه اقتصادي کشور قائل هستيم بايد به حيات اين رشتهها به صورت جديتر بيانديشيم.
ميرزالو با بيان اينکه براي سال آينده نمونه سازي 30 محصول صنايعدستي را در دستور کار قرار دادهايم، گفت: به طور ميانگين براي هر استان يک محصول را در نظر گرفتهايم که استانها بايد به آن بپردازند.
وي تصريح کرد: طراحي و نمونهسازي براي محصولات صنايعدستي به عنوان يک اتفاق تازه در بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور تنها در سايه همراهي و همگامي هنرمندان امکانپذير ميشود.
معاون اداره کل حفظ و احياء معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي با تأکيد بر اينکه اجرا شدن اين اقدام انگيزه توليد را در ميان هنرمندان و صنعتگران بالا ميبرد، ادامه داد: هنرمندان ميتوانند طرحهاي تازه را ملاک کار قرار داده و يا با بهرهبرداري از آنها به کاربري تازه براي رشتههاي مختلف بيانديشند.
فريدون ميرزالو خاطرنشان کرد: احياء 9 رشته منسوخ شده هنرهاي سنتي و صنايعدستي، طرح بسته بندي 30 محصول، استانداردسازي 30 رشته هنرهاي سنتي، شناسنامه دار کردن يک هزار و 200 کارگاه هنرهاي سنتي و تقويت و فعال سازي 30 رشته در حال منسوخ شدن از برنامههاي سال آتي معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي در سال آينده است./111
انتهای پیام/