داوود سماواتي يار ادامه داد: در طول سال جاري با هماهنگيهاي انجام شده 5 گفتمان را با اصحاب رسانهها، تهيهکنندگان و فيلمسازان، مديران بخش سينمايي کشور، معاونت سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، معاونت برون مرزي صدا و سيما و مديرخانه هنرمندان برگزار کرديم.
وي با اشاره به اينکه برنامهريزيها براي برپايي ساير گفتمانها به سال آينده موکول شده است، اظهار داشت: بر اساس اجرا شدن طرح جامع هنرهاي سنتي، صنايعدستي در آيينه رسانه برپايي طرح گفتمانهاي هنرهاي سنتي، صنايعدستي و رسانه مورد توجه قرار گرفته است.
دبير دومين جشنواره فيلم و عکس هنرهاي سنتي و صنايعدستي همچنين از برنامهريزي براي بازديد از 15 مرکز رسانهاي و سينمايي در سال آينده خبر داد و تصريح کرد: انجمن سينمايي جوانان ايران، بنياد سينمايي فارابي، مؤسسه رسانههاي تصويري، موزه سينما و سازمان سينمايي سوره از جمله اين مراکز به شمار ميروند.
سماواتي يار با بيان اينکه از تمامي استانها کشور خواسته شده تا در خصوص ارسال منابع تصويري خود در بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي اقدام کنند، گفت: شناسايي ظرفيت استانهاي مختلف در خصوص منابع تصويري بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي از اهداف اين اقدام است ضمن اينکه براساس اين منابع ميتوان اقدامات مناسبي در حوزه رسانه اجرا کند.
وي در ادامه اظهار داشت: همچنين طرح جامع هنرهاي سنتي، صنايعدستي در آيينه رسانه سال آينده در اختيار معاونتهاي هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور قرار ميگيرد.
دبير گفتمانهاي هنرهاي سنتي، صنايعدستي و رسانه خاطرنشان کرد: با ارسال اين طرح براي معاونان صنايعدستي کشور از نظرات کارشناسي آنها در اين خصوص بهره مند شده و به امکانسنجي وضعيت استانها ميپردازيم.
داوود سماواتي يار يادآور شد: مقوله امکان سنجي به بررسي منابع تصويري استانها پرداخته ميشود اين در حالي است که ميزان پرداختن به کار پژوهشي استانها در بخش رسانه نيز مورد توجه قرار ميگيرد./111
انتهای پیام/