وي با اشاره به اينکه اين بازارچهها در 207 منطقه کشور برگزار ميشود، اظهار داشت: در حال حاضر و طبق آخرين اطلاعات استان کرمانشاه با 20 منطقه بيشترين ميزان مناطق تحت پوشش اين بازارچهها را دارد.
مديرکل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت ادامه داد: همچنين از نظر تعداد غرفههاي فروش نيز استان گيلان با 307 غرفه در رتبه نخست و استان مازندران با 250 غرفه در رتبه دوم قرار دارد.
کيايي با بيان اينکه 13 آلاچيق و چادر عشايري در ميان استانهاي مختلف تقسيم شدهاند، گفت: اين مکانها در ميان استانهايي که داراي ساکنان عشايرنشين است تقسيم بندي شدهاند.
وي تصريح کرد: استان خراسان جنوبي 4 چادر عشايري را به خود اختصاص داده که اين چادرها در ميان شهر خضري، سربيشه، سرايان و شهرستان درميان بخش قهستان تعريف شدهاند.
مديرکل حمايت از توليد و بازرگاني معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي در ادامه اظهار داشت: همچنين استان کرمانشاه نيز يک چادر عشايري را به خود اختصاص داده که در شهرستان کرمانشاه واقع شده است.
مهدي کيايي با تأکيد بر اينکه استان گلستان نيز 7 آلاچيق عرضه صنايعدستي را در نوروز دارد، افزود: اين آلاچيقها در شهرستانهاي مينودشت، نو کنده، بندر ترکمن، گنبد کاووس، آزاد شهر واقع شده که با توجه به ظرفيت هر يک از اين شهرستانها تعداد آنها متغير است.
وي در ادامه اظهار داشت: همنين در کنار برپايي بازارچههاي فروش، چادرهاي عشايري و آلاچيقها، 500متر فضاي سالن سر پوشيده نيز به بخش نمايشگاهي صنايعدستي اختصاص داده شده که اين فضا در استان کرمانشاه در نظر گرفته شده است.
کيايي خاطرنشان کرد: استان آذربايجان شرقي به دليل سرماي هوا امکان برپايي بازارچه را در فضاي باز بدست نياورده و بر همين اساس 15 باب فروشگاه و نمايشگاه دائمي صنايعدستي در تبريز به اين مهم در ايام نوروز اختصاص داده شده است./111
انتهای پیام/