وي با اشاره به اينکه تا زماني در کشور نفت وجود داشته باشد، نخواهيم تواسنت از درآمد گردشگري استفاده کنيم، تصريح کرد: بايد يک برنامه ريزي اصولي و صحيح مطابق معيارهايي شرعي کشورمان بتوانيم حداقل بيش از 30 ميليون گردشگر خارجي در کشور جذب کنيم.
نماينده مردم سمنان در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: علي رغم وجود آثار باستاني کم نظير و وجود جاذبههاي طبيعي در ايران، در جذب گردشگر بينالمللي کوتاهي کردهايم.
کواکبيان با تأکيد بر اينکه زير ساختهاي گردشگري ايران بسيار کم است، يادآورشد: البته در طول سالهاي گذشته زيرساختهاي گردشگري کشور کمي بهبود يافته است.
عضو کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي عنوان داشت: در حال حاضر به دليل کمبود در سرويسهاي بهداشتي و نامناسب بودن صنعت حمل و نقل و مسايل از اين نظير صنعت گردشگري کشور مطلوبيت لازم را ندارد.
وي با اشاره به اينکه پايين بودن جذب گردشگر در کشور منجر به نبود استقبال بخش خصوصي در سرمايهگذاري صنعت گردشگري کشور شده، خاطرنشان کرد: دولت بايد با فراهم آوردن تسهيلاتي نظير نقدينگي، آب، برق، گاز بخش خصوصي را براي سرمايهگذاري در صنعت گردشگري تشويق کند.
وي افزود: در کشورهاي پيشرفته رشتههاي مرتبط با گردشگري در دانشگاهها ايجاد شده ولي هنوز در ايران رشته مرتبط با صنعت گردشگري در سطح دانشگاهي ايجاد نشده است.
اين در حالي است که ستاد تسهيلات سفرهاي خراسان رضوي از روز 25 اسفندماه سال گذشته تا 15 فروردين ماه سال جاري پاسخگو زائران و مسافران داخلي و خارجي با شماره تلفنهاي 7283001-0511 و يا پيامک 30007650001090 است.
111/
انتهای پیام/