مدرس علوم ديني دانشگاه افزود: بسيار خوشحال کننده است که تبريز به عنوان يک شهر تاريخي و فرهنگي به خوبي معرفي ميشود و هموطنان و همشهريان مي توانند به راحتي با تاريخ و پيشينه شهر آشنا شوند.
جوانعلي آذر از بهبود اطلاع رساني و آشنا شدن مردم با آثار تاريخي استان تمجيد کرد و افزود: در چند سال اخير، نوروز را مهمان شهرهاي تاريخي کشور بودم ولي امسال که تصميم به بازبيني آثار تبريز پرداختم تفاوت هاي ايجاد شده را بهتر حس کردم. تبريز واقعا ديدني شده و مسافران حتما از ديدن آثار و بناهاي اين شهر تاريخي لذت خواهند برد.
وي به همه مسافران و مردم شهر خصوصا دانشجويان توصيه کرد با ديدن بناهاي تاريخي، اطلاعات خود را در مورد شهر بالا ببرند و با شناخت کافي از گذشته خود، آينده را با آگاهي و توان بالا بسازند.
تراب محمدي، رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي نيز د رتاييد اين سخنان برلزوم کسب اطلاعات دقيق از گذشته و نحوه زندگي و تفکرات آنها تاکيدکرد و گفت: نحوه ساخت بنا به خوبي نشانگر نحوه تفکر و زندگي مردم قديم بوده است و سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي با تغيير کاربري بناهاي قديمي به عنوان موزه هاي تخصصي و مختلف قصد دارد باعث حضور بيشتر مردم در اين بناها و آشنايي با تفکر پيشينيان شود.
دبير ستاد تسهيلات نوروزي تصريح کرد: موزه هاي زيادي در تبريز و ساير شهرهاي استان در خانه ها و ابنيه قديمي مرمت شده واقع هستند و در طول تعطيلات نوروز پذيراي ميهمانان و بازديدکنندگان محترم هستند./106
انتهای پیام/