توانمندي بالاي آذربايجان شرقي در زمينه گردشگري روستايي و عشايري

به گزارش ميراث آرياchtn)) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي،نمازي در گفتگو با مسئولان استان، آذربايجان شرقي را به دليل موقعيت ويژه جغرافيايي و اقليمي داراي موقعيت خوبي دانست و گفت:با برنامه ريزي دقيق در اين زمينه، مي توان آذربايجان شرقي را به يکي از قطب‌هاي گردشگري روستايي و عشايري تبديل کرد.

نمازي به علاقه مندي مردم در مشاهده شيوه‌هاي مختلف زندگي اشاره کرد و افزود: بخش نه چندان کوچکي از گردشگران علاقه دارند که از فضاي معمول شهر دور شده و زندگي به شيوه روستايي يا عشايري را تجربه کنند از اين رو ايجاد امکان حضور درخانه هاي روستايي و چادرهاي عشايري و استفاده از غذاهاي محلي و ديدن لباس و ساير نمودهاي زندگي روستايي و عشايري براي گردشگران حائزاهميت است و بسياري از مردم در صورت فراهم شدن زمينه مساعد در اين مورد، مسافران روستاها و محل هاي اسکان عشاير خواهند بود.

وي تصريح کرد: ديدن اين شيوه زندگي به خصوص براي گردشگران خارجي از جذابيت خاصي برخوردار است و لازم است در اين مورد اطلاع رساني جامع تري صورت گيرد.

به گفته نمازي، آذربايجان داراي روستاهاي شگفت انگيز و منحصر به فردي است که مي تواند زمينه ساز حضور گردشگران خارجي در منطقه باشد و نبايد از اين فرصت چشم پوشي کرد.

ناظر عالي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور توجه به روستاهاي هدف گردشگري و تسريع ايجاد امکانات و زيرساخت هاي لازم گردشگري در آنها را مورد تاکيد قرار داد و يادآور شد: در سفر نوروزي خود به اين روستاها، با جذابيت هاي زندگي روستايي بيش از پيش آشنا شدم و مطمئن هستم مردم در صورت حضور در اين محيط هاي ساده و زيبا از جذابيت هاي زندگي روستايي استقبال خواهند کرد.

نمازي در انتهاي روز با حضور در روستاي گنبرف از توابع شهرستان اسکو، از اين روستاي هدف گردشگري و قابليت هاي آن بازديد کرد.

لازم به ذکر است روستاي گنبرف از روستاهاي ويژه و زيبا و منحصر به فرد منطقه است و همه ساله با برگزاري جشنواره گل محمدي در ارديبهشت ماه پذيراي تعداد زيادي از هموطنان و علاقه مندان است./106

انتهای پیام/

کد خبر 1388011020