وي بر تأثير تلويزيون در انتخاب الگوهاي گذران اوقات فراغت تأکيد کرد و با اشاره به نقش فرهنگ سازي اين رسانه در پيشگيري از تک بعدي سپري کردن اوقات فراغت از سوي جوانان افزود: در جوامع غيرصنعتي، جوانان بيشتر زمان اوقات فراغت خود را در خانه سپري مي کنند. در حالي که جوانان اروپايي و ايالات متحده به طور معناداري زمان بيشتري را با دوستان خود صرف خواهند کرد.
دکتر اسحاقي مشارکت جوانان در اوقات فراغت فعال و سازمان يافته، ورزش، هنر و فعاليت هايي از اين قبيل را در ايالات متحده و اروپا، بيش از آسيا اعلام کرد و گفت: توجه به چگونگي گذران اوقات فراغت جوانان و مقايسه آن با کشورهاي ديگر مي تواند به عنوان يکي از شاخص هاي پيش بيني کننده چگونگي وضعيت گذران اوقات فراغت جوانان کشور در آينده باشد و از اين نظر براي برنامه ريزي و مديريت اوقات فراغت، مفيد و مؤثر است.
گرچه فعاليت هاي اوقات فراغت، جنبه اختياري دارد و لازم است مطابق با ميل و علاقه افراد باشد، رعايت مصلحت و نياز جوانان در طرح ريزي هاي مفيد و سازنده اهميت فراواني دارد.
وي بر بهره گيري از آموزه هاي ديني در ارائه الگوهاي اوقات فراغت و توجه به الزامات بومي جهت تحکيم روابط اجتماعي ميان جوانان تأکيد کرد و گفت: مطابق يافته هاي بين المللي و استانداردهاي جهاني، ميزان گذران اوقات فراغت در طول يک سال، 80 روز است که نسبت به 20 سال گذشته 6/18 درصد افزايش داشته است و به طور نسبي 23 درصد عمر انسان به فراغت مربوط است. /100
انتهای پیام/