وي با اشاره به اينکه مسئوليت پيگيري ارتباط با اين انجمنها مربوط به حوزه رياست معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي بود، اظهار داشت: با صحبتهايي که با معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي در اين خصوص شده است، موافقت ضمني در خصوص واگذاري مسئوليتهاي اين بخش به اداره کل توسعه و ترويج شده است.
مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت ادامه داد: با توجه به اينکه نخستين هدف در ارتباط با انجمنهاي دوستي، توسعه و ترويج رشتههاي صنايعدستي کشورمان است، نسبت به ارائه اين پيشنهاد اقدام شد.
قاسمي با بيان اينکه انجمن دوستي ايران و تاجيکستان نخستين انجمني است که معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي زمينههاي ارتباط موفق و موثر با آن را آغاز کرده است، گفت: تا به امروز با برگزاري جلساتي با رييس انجمن دوستي ايران و تاجيکستان توافقاتي براي عقد تفاهم نامه مشترک ميان دو کشور در زمينه فعاليتهاي فرهنگي انجام شده است.
وي تصريح کرد: همراه با توسعه و ترويج صنايعدستي ايران، فراهم کردن زمينههاي لازم براي معرفي و ترويج هر چه بيشتر تنوع قومي، فرهنگي و اصالتهاي فرهنگي نيز مورد توجه قرار گرفته است.
ساسان قاسمي در ادامه اظهار داشت: در کنار تمامي موضوعاتي که در خصوص ارتباط با انجمنهاي دوستي مطرح شد، تلطيف روابط ميان کشورها از طريق هنر و فرهنگهاي مشترک يکي ديگر از موضوعاتي است که بسيار مورد توجه است.
مدير کل توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي خاطرنشان کرد: با برنامه ريزيهاي انجام شده معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي قصد دارد در گام بعدي ارتباط موثري را با انجمن دوستي ايران و افغانستان به عنوان يکي از کشورهاي فارسي زبان که در حوزه فرهنگي ايران قرار دارند، آغاز کند.
111/
انتهای پیام/