به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از اداره کل روابط عمومي و امور بين الملل وزارت رفاه و تامين اجتماعي، دکتر عبدالرضا مصري با بيان اين که در پي آن هستيم تا بتدريج ظرفيت لازم براي خدمات‌رساني به افراد آسيب‌ديده را از اين طريق پر کرده و به سمت شهرستان‌ها برويم، افزود: با ورود خودوهاي جديد به شبکه اورژانس اجتماعي، تعداد اين خودروها به 200 دستگاه افزايش مي‌يابد.

وي با تاکيد بر اين که ضرورتي ندارد که خودروهاي اورژانس اجتماعي در تمام نقاط کشور مستقر شوند، دليل خود در اين باره را اين گونه بيان کرد: در شهرهاي کم‌جمعيت و کوچک نيازي به آمبولانس اجتماعي نيست، چرا که دسترسي به افراد در عرض چند دقيقه ممکن است.

وزير رفاه ادامه داد: از طرف ديگر نمي‌خواهيم که اين سيستم تنها آمبولانسي باشد و ممکن است بتوان در مکان‌هايي به جاي خودرو از موتورسيکلت استفاده کرد و تيم مددکاري با موتور و يا خودرو ديگري در صحنه حاضر شوند.

مصري با اشاره به اين که در حال حاضر خودروهاي اورژانس اجتماعي، مراکز استان‌ها را پوشش داده‌اند، تصريح کرد: اعتبار مورد نياز براي خريد 100 دستگاه جديد، تامين و بسته به نوع تحويل آن‌ها از سوي شرکت سازنده اعم از اين که بتدريج و يا يک جا تحويل داده شوند، وارد شبکه خدمات‌رساني مي‌شوند.

به گفته وي، در گذشته آسيب‌ديدگان اجتماعي و يا افراد در معرض آسيب براي دريافت خدمات مشاوره‌اي و غيره بايد به مراکز بهزيستي سراسر کشور مراجعه مي‌کردند که با راه‌اندازي خط تلفن اورژانس اجتماعي و تماس با 123، استقرار مددکاران در ميادين و همچنين تردد خودروهاي اين اورژانس در خيابان‌ها، اين مددکاران هستند که به سراغ مردم مي‌روند./100

انتهای پیام/

کد خبر 1388012320