وي با تاکيد بر اين که ضرورتي ندارد که خودروهاي اورژانس اجتماعي در تمام نقاط کشور مستقر شوند، دليل خود در اين باره را اين گونه بيان کرد: در شهرهاي کمجمعيت و کوچک نيازي به آمبولانس اجتماعي نيست، چرا که دسترسي به افراد در عرض چند دقيقه ممکن است.
وزير رفاه ادامه داد: از طرف ديگر نميخواهيم که اين سيستم تنها آمبولانسي باشد و ممکن است بتوان در مکانهايي به جاي خودرو از موتورسيکلت استفاده کرد و تيم مددکاري با موتور و يا خودرو ديگري در صحنه حاضر شوند.
مصري با اشاره به اين که در حال حاضر خودروهاي اورژانس اجتماعي، مراکز استانها را پوشش دادهاند، تصريح کرد: اعتبار مورد نياز براي خريد 100 دستگاه جديد، تامين و بسته به نوع تحويل آنها از سوي شرکت سازنده اعم از اين که بتدريج و يا يک جا تحويل داده شوند، وارد شبکه خدماترساني ميشوند.
به گفته وي، در گذشته آسيبديدگان اجتماعي و يا افراد در معرض آسيب براي دريافت خدمات مشاورهاي و غيره بايد به مراکز بهزيستي سراسر کشور مراجعه ميکردند که با راهاندازي خط تلفن اورژانس اجتماعي و تماس با 123، استقرار مددکاران در ميادين و همچنين تردد خودروهاي اين اورژانس در خيابانها، اين مددکاران هستند که به سراغ مردم ميروند./100
انتهای پیام/