رئيس سازمان وظيفه عمومي تصريح کرد:عمده ترين مسئله براى افراد مشمولى است که از کشور به هر دليلى خارج شده اند و امکان برگشت آنان به کشور وجود نداشت که اين امر به دغدغه اى بزرگ براى اين افراد و خانواده آنان تبديل شده بود.
سردار زاده کمند افزود: بر اساس قانون قبلى که هنوز هم قابل اجراست آن دسته از مشمولانى که تا پايان سال 82 از کشور خارج شده اند در قبال پرداخت وجهى مى توانند از معافيت بهره ببرند و به داخل کشور تردد کنند.
وى با بيان اينکه با اجراى اين قانون مشکل 90 درصد از مشمولان خارج از کشور برطرف شد،خاطرنشان کرد:افرادى هم هستند که به دلايل مادى يا هر دليل ديگر نمى توانستند از اين معافيت بهره مند شوند بنابراين با مقررات جديد آنها نيز مى توانند سالى يکبار به کشور تردد داشته باشند.
سردار زاده کمند در ادامه گفت : دسته ديگر مشمولانى هستند که تا شهريور سال 85 براى تحصيل از کشور خارج شده اند و بدليل هماهنگ نکردن با وزارت علوم، معافيت تحصيلى ندارند. اين افراد نيز طبق مقررات جديد تا پايان تحصيلشان مى توانند سالى 2 بار به کشور تردد کنند .
وى افزود : دسته اى ديگر از مشمولان بيمارانى هستند که خود را واجد اخذ معافيت پزشکى مى دانند و طبق قانون قبلى که هنوز هم به قوت خود باقى است براى اخذ اين معافيت بايد به ايران بيايند و با حضور در شوراى پزشکي، راى نهايى براى آنها صادر شود که اين امر براى اين افراد مستلزم هزينه و در برخى موارد غيرممکن بود.
رئيس سازمان وظيفه عمومى ناجا گفت : براى ارائه خدمات بهتر به اين افراد مقرر شد در کشورهايى که ايرانيان بيشترى در آنجا ساکن هستند پزشکانى معين تعيين شود و پرونده پزشکى اين افراد به جاى حضور فيزيکى به ايران فرستاده شود و از اينجا براى افراد واجد شرايط معافيت صادر مى شود.
سردار زاده کمند تصريح کرد: با هماهنگى وزارت خارجه بزودى دفاتر نمايندگى پزشکان معين سازمان نظام وظيفه در چند کشور اروپايى و امريکايى افتتاح مى شود./100
انتهای پیام/