اين طرح با مکاتبات و پيگيريهاي مستمر و همچنين برگزاري نشستهاي مشترک کارشناسي با سازمان تأمين اجتماعي، وزارت بازرگاني، وزارت کارو اموراجتماعي، وزارت رفاه و تأمين اجتماعي به منظور تدوين پيش نويس لايحه مورد نظر براي ارسال به هيأت دولت براي تصويب و تأمين اعتبار لازم دنبال شد.
در مرحله بعدي معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور به جمع آوري آمار و مشخصات صنعتگران واجد شرايط متقاضي بيمه از سراسر کشور طي دو فاز عملياتي پرداخت. اين در حالي است که در فاز اول شناسايي يک هزار و 500 صنعتگر واجد شرايط و در فاز دوم حدود 10 هزار نفر صنعتگر شناسايي شدند.
بعد از اين اقدام بود که معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي با ارسال نامه به رياست جمهوري در جهت اولويت دادن، بررسي و تصويب طرح لايحه فوق در برنامههاي اجرايي دولت حرکت کرد. اين کار منجر به اعلام دستور بررسي، حل مشکل و اعلام نتيجه توسط رياست جمهوري به وزيرمحترم رفاه و تأمين اجتماعي شد.
انجام مکاتبات متعدد و ارسال دلايل توجيهي طرح بيمه قاليبافان و شاغلان صنايعدستي، براي نمايندگان کميسيونهاي مجلس به منظور عنايت ويژه به اين طرح زمينه ساز يک اتفاق بزرگ در اين بخش شد.
ژتصويت نهايي طرح بيمه قاليبافان و شاغلان صنايعدستي در 27 بهمن ماه توسط مجلس شوراي اسلامي همان اتفاقي بود که شاغلان عرصه صنايعدستي سالها انتظار آن را کشيده و با تلاش دولت نهم به سر انجام رسيد.
معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور با جمع آوري اطلاعات مربوط به بيش از 10 هزار واجد شرايط اين قانون تا به امروز قدم بزرگي را در جهت تحقق بيمه هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي برداشته است.رويدادي که در زمان فعاليت 40 ساله بخش صنايعدستي شاهد تحقق آن نبوديم و امروز رنگ واقعيت به خود گرفته است./111
انتهای پیام/