ثروت‌هاي فرهنگي جاي ميراث تاريخي را گرفته است

به گزارش ميراث آريا(chtn) يک مدرس دانشگاه در آيين بزرگداشت روز جهاني بناها و محوطه‌هاي تاريخي با بيان اين مطلب افزود: در حال حاضر موضوع نظام مديريت و بهره وري از فضاهاي تاريخي و فرهنگي کاملاً جدي تلقي مي‌شود چرا که اکنون با مفاهيمي کار مي‌کنيم که در قطعنامه آتن سال 1931 تا پيش از تدوين منشور ونيز 1964 رايج بوده است.

محمد منصور فلامکي در ادامه خاطرنشان کرد:‌ ميراث کلمه مقبولي براي بار مدني‌،‌ ارزش عقيدتي و مذهبي نيست بلکه ميراث گذار از نسلي به نسلي ديگر را در ذهن متبادر مي‌کند.

به گفته اين دکتراي مرمت معماري: ‌از اين ديدگاه مي‌توان نتيجه گرفت که يک ارزش زماني مي‌تواند پايدار بماند که مورد بهره برداري همگان قرار گيرد از سوي ديگر، براي دريافت مجموعه شاخص‌هاي نهفته در درون يک ثروت فرهنگي، عنان کار به دست معماران، زيبايي‌شناسان و ديگران نيست.

اين استاد دانشگاه با اشاره به اين که در طول سال‌هاي اخير همواره نگاه به ثروت‌هاي فرهنگي که موجوديت کالبدي دارند پيگيري شده است اظهار داشت: در اين راستا،‌ در دست داشتن منابع شناخت براي همگان، ‌توجه به چارچوب محيطي، ‌نگهداري و مرمت، ‌پيشگيري مبتني بر اصالت بناهاي تاريخي بايد به صورت جدي در دستور کار قرار گيرد./118

انتهای پیام/

کد خبر 1388013012