يحيي رحمتي تصريح کرد: از نظر تعداد رکوردهاي ثبت شده، اطلاعات مربوط به فرم تسهيلات بانکي به هنرمندان صنايع دستي بعد از اطلاعات مربوط به صدور کارت شناسايي و آموزش ديدگان صنايع دستي در رتبه سوم قرار دارد.
وي با اشاره به اينکه منظور از فرم ارائه تسهيلات بانکي، اطلاعات مربوط به تسهيلاتي است که از طريق بانک در اختيار هنرمندان و صنعتگران قرار گرفته است، اظهار داشت: معاونت هاي صنايع دستي استان هاي مختلف با ورود اطلاعات در اين بخش از ميزان ارائه تسهيلات به هنرمندان خودد خبر داده اند.
مدير کل حفظ و احياء اين معاونت ادامه داد: بيشترين اطلاعات در اين بخش توسط استان گلستان با يک هزار و 310 رکورد به بانک جامع آماري وارد شده است.
رحمتي با بيان اينکه همچنين استان هرمزگان نيز با يک هزار و 184 رکورد از جايگاه مناسبي در بخش فرم ارائه تسهيلات بانکي به هنرمندان در بانک از جايگاه مناسبي برخوردار است، گفت: استان کرمان نيز موفق شده يک هزار و 57 رکورد در اين بخش به ثبت برساند.
وي افزود: اردبيل با 924 رکورد، قزوين با 576 رکورد، کردستان با 419، سيستان و بلوچستان با 390 و استان مرکزي با 276 رکورد در جايگاه هاي بعدي در ثبت اطلاعات تسهيلات بانکي به هنرمندان قرار گرفتهاند.
يحيي رحمتي در ادامه اظهار داشت: تا پايان اسفند ماه سال گذشته 121 هزار و 513 رکورد مربوط به وضعيت صنايع دستي در 30 استان کشور در بانک جامع آماري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري به ثبت رسيد.
مدير کل حفظ و احياء معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي خاطرنشان کرد: صدور کارت شناسايي با 79 هزار و 212 رکورد و اطلاعات مربوط به آموزش ديدگان صنايع دستي با 20 هزار و 438 رکورد در صدر ورود اطلاعات به اين بانک قرار دارند./111
انتهای پیام/